Fudbal

"SMEDEREVSKI IBRA" POTPISAO ZA PARTIZAN: Posle Mitra i Milovanovića novi bombarder iz blata u crno-belom!

Autor Nikola Lalović

Partizan je našao novog bombardera iz fudbalske fabrike poraj Smedereva!

Izvor: MN Press

Iz fabrike Vojkana Rakića stiže još jedan napadač za Partizan! Pravo sa blatnjavih terena u Radincu gde je počeo kod kultnog smederevskog trenera Dušan Jovanović je stigao među crno.bele kao dete, a sada je potpisao profesionalni ugovor sa klubom. 

Ovaj visoki špic rođen 2006. godine ima 17 godina i ide putem koji se već dobro zna. Kod Vojkana Rakića je počeo Aleksandar Mitrović i upravo ga je ovaj trener odveo u Humsku, a zatim je istim putem išao i Marko Milovanović! Treba pomenuti da crno-beli i sada imaju u prvom timu jednog igrača koji je krenuo u toj školi fudbala - desnog beka Marka Živkovića. 

Potpisao je Jovanović ugovor do 2026. godine, a sada se čeka da se vidi kada će dobiti priliku u prvom timu. Igrao je već neke prijateljske utakmice za seniore, a u Omladinskoj ligi je u prvih osamkola dao pet golova. U omladinskoj Ligi šampiona je svojim golom uspeo da donese pobedu timu nad Univerziteteom iz Krajove 1:0. A pogledajte teren na kojem je Jovanović, poput Mitrovića, Milovanovića i Živkovića počeo: 

 BONUS VIDEO: