Oštar

"BRUKA! IZGLEDAMO KAO SAN MARINO!" Dragan Džajić podigao glas: Pogledajte samo tu ekipu...

Autor Nikola Lalović

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije je javno kritikovao juniorsku reprezentaciju Srbije posle poraza od Engleske 9:1.

Izvor: MN Press

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić je reagovao posle debakla mlade reprezentacije Srbije i poraza 9:1 od Engleske! Uspela je na tom meču Srbija čak i da povede, ali je onda doživela neviđeni blamažu, a nekada jedan od najboljih fudbalera sveta i kasnije dugo godina prvi čovek Crvene zvezde je istakao da je razočaran takvim razvojem događaja. Istakao je da se ovakvog poraza ne seća kada je bilo koji naš sastav u pitanju.

"Ne znam da je ikad ijedna naša reprezentacija primila devet golova! Ne znam ni šta bih rekao osim - bruka! Kao da smo San Marino", rekao je Dragan Džajić za "Sportski žurnal".

Engleska jeste tim pun igrača koji nastupaju u jednoj od najjačih liga sveta, ali to ipak ne sme da bude izgovor. Nakon pobede nad Azerbejdžanom od 2:0 poraz nije smeo da bude ovako visok.

"I ne samo to. Pogledajte sastav te ekipe, mnogi su standardni u svojim timovima. I nije opravdanje, niti sme da bude, da su Englezi mnogo jaki. Koliko god da su dobri, ne sme da bude taka razlika. U životu se gubi i pobeđuje, ali ovo je takva bruka da zaista ne znam šta više da kažem", zaključio je Dragan Džajić.

Sada naš tim nastavlja kvalifikacija, poljuljanog samopouzdanja. Nakon brojnih smena selekotra naša selekcija niti ima rezultate niti ima kontinuitet pravljenja igrača za seniorski tim. Zapeli smo u svakom smislu...

BONUS VIDEO: