Strašno!

POZNATI FUDBALER KLADIO SE NA SEBE?! Skandal trese Seriju A - Murinjov učenik u centru skandala!

Autor Dušan Ninković

Fudbaler Rome Nikola Zalevski poslednji je u nizu fudbalera koji su se u Italiji kladili na fudbalske mečeve.

Izvor: Profimedia

Veliki fudbalski skandal potresa Italiju i Seriju A - prvo je u javnost isplivalo kako se Juventusov igrač Nikolo Fađoli nalazi blizu suspenzije jer je trošio ogromne svote novca na klađenje, a zatim su počeli da se pojavljuju novi detalji... Svi su u strahu od novih informacija koje može da otkrije kontroverzni Fabricio Korona, nekadašnji muž hrvatske lepotice Nine Morić.

U međuvremenu su "pali" Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo, oglasio se i selektor Lučano Spaleti, a naredna žrtva mogao bi da bude fudbaler rome i poljski reprezentativac Nikola Zalevski. Navodno, i on se kladio u prethodnom periodu, o čemu detalje znaju pojedini italijanski mediji. Kako prenose, Zalevski je odigrao da će na meču protiv Salernitane u maju 2023. godine dobiti žuti karton, što je i uradio u 94. minutu susreta!

Poljski fudbaler povukao je za dres rivala na preko 60 metara udaljenosti od gola i zbog toga je opomenut. Delovalo je da nema potrebe da se pravi faul u toj situaciji, ali je Zalevski imao razlog da zaustavi igru na neprimeren način i ubedi arbitra da ga opomene. Ipak, za sada protiv njega nije pokrenut nikakav postupak i ostao je sa nacionalnim timom Poljske.

Zalevski je inače rođen u Italiji, tačnije u gradu Tivoli. Oboje roditelja su mu iz Poljske, pa nije imao dilemu kada je trebalo da izabere nacionalni tim za koji će igrati. Prošao je pet mlađih kategorija poljske reprezentacije i za seniorski tim debitovao 2021. godine, iste godine kada je zaigrao za prvi tim Rome.

BONUS VIDEO: