Fudbal

ČULI SMO ŠTA SU SRBI PRIČALI, NE ZNAM ŠTA TREBA DA URADIMO... Mađar PROVOCIRAO i umalo se pobio sa Vanjom, pa se oglasio

Autor Nemanja Stanojčić

Vanja Milinković-Savić hteo je da se obačuna sa Žoltanom Kalmarom, a sada se oglasio mađarski fudbaler.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji tri boda u Budimpešti. U obe utakmice protiv Mađara doživela je identičan poraz, po 2:1. Prvo u Beogradu, a onda i na gostovanju. Po završetku utakmice umalo je došlo to tuče na terenu između Vanje Milinkovića-Savića i Žoltana Kalmara.

Ostali igrači uspeli su da se umešaju, da stanu između njih i da spreče eskalaciju sukoba. Posle ispucane lopte srpskog čuvara mreže došlo je do verbalnog obračuna i čarki, posle čega je Vanja rukama pozivao protivničkog igrača da mu priđe i da se obračunaju. Uzavrele strasti posle poslednjeg sudijskog zvižduka, srećom nije došlo do tuče.

Mađarski reprezentativac se posle svega toga oglasio. "Ne znam šta treba da uradimo pa da dobijemo poštovanje ovakvih ekipa. Proradio je naš inat, čuli smo šta su sve pričali kad su dolazili ovde. Došli su arogantni, vratili su se kući bez bodova", poručio je Kalmar u razgovoru za tamošnje medije.

BONUS VIDEO: