AU!

"BENZEMA, TI SI KU***N SIN!" Golman izvređao slavnog napadača na PET JEZIKA zbog objave o ratu

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljno se zakuvalo i u fudbalskom svetu zbog objava o ratu Izraela i Palestine.

Izvor: Profimedia

Francuski napadač Karim Benzema jedan je od retkih koji su se oglasili o ratu Izraela i Palestine, posebno ako se uzme u obzir da je pružio podršku narodu koji živi u Pojasu Gaze, a očekivano njegova objava podigla je prašinu. Očekivano, postoje navijači koji su se složili sa njim ili ga osudili zbog ovakve političke poruke, međutim malo ko je očekivao da će zbog toga "zaratiti" sa drugim fudbalerima.

Tako ga je bivši izraelski reprezentativac Dejvid "Dudu" Auate, nekadašnji član Rasinga iz Santandera, Deportivo La Korunje i Majorke, uvredio na Tviteru. I to je učinio čak na pet jezika... Čisto da Benzemi bude do kraja jasno šta misli o njegovom potezu i podršci Palestini.

"Ti si ku**in sin", napisao je Benzema na pet jezika - izraelskom, francuskom, engleskom, arapskom i španskom, pa je utisak da će najmanje na tri napadač Al Itihada shvatiti o čemu se radi. Od fudbalera koji su podržali Palestince vredi izdvojiti one sa severa Afrike, pa su među njima recimo Muktar Dijakabi, Hakim Ziješ, Mazraui... Iznenađenje je što se za sada nije oglasio Muhamed Salah i zbog toga su ga navijači već "precrtali".

BONUS VIDEO: