Fudbal

"BOSNA VIŠE NIKADA NIGDE NEĆE OTIĆI!" Još se priča o izjavi Ognjena Vranješa!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ izjavio je svojevremeno da "zmajevi" više nikad neće izboriti plasman na neko veliko takmičenje.

Izvor: MN Press

Banjalučki fudbaler Ognjen Vranješ, koji je trenutno član Čukaričkog, istakao je u emisiji "Na ivici terena" televizije ATV da se reprezentacija Bosne i Hercegovine nikada više neće plasirati na veliki turnir. Iskusni defanzivac bio je gost u ovoj emisiji u martu 2022. godine, kada je ekipu ugostio u Atini, a izjavu je davao u opremi AEK-a, svog tadašnjeg kluba i tima u kojem je pružao najbolje partije.

Na konstataciju novinara ATV-a da je Vranješ jedini fudbaler iz Banjaluke koji je bio učesnik Svetskog prvenstva (Brazil 2014. godine), uz osmijeh je Vranješ dodao: "I poslednji! Bosna više nikada nigde neće otići, nažalost". Ova izjava mogla bi da izazove mnogobrojne reakcije u Bosni i Hercegvoini, posebno kada se ima u vidu da Vranješ nije omiljen među navijačima tamošnje reprezentacije!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Podsećamo, reprezentaciju BiH sada vodi Savo Milošević, koji je početkom oktobra preuzeo novu funkciju u karijeri. Na debiju novog selektora savladan je Lihtenštajn, a naredni izazov "zmajevi" imaju protiv reprezentacije Portugala. Plasman na Evropsko prvenstvo gotovo je nedostižan direktno, ali će Bosna i Hercegovina priliku imati i kroz plej-of.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

 BONSU VIDEO: