Fudbal

NEJMAR PONOVO U CENTRU SKANDALA! Samo što mu se devojka porodila, on PRAVIO ŽURKU sa lepoticama!?

Autor Marina Periškić

Nejmar je još jednom u centru pažnje skandala koji trese Brazil, optužen da je pravio žurku, ali on se ne oglašava.

Izvor: Anadolija/Mustafa Yalcın

Skandal ponovo trese Brazil, a u centru pažnje je ni manje ni više nego zvezda reprezentacije Nejmar. Nakon što je utakmica sa Venecuelom završena 1:1 u kvalifikacijama za Mundijal 2028, pojavio se trač koji se brzo proširio društvenim mrežama, a ponovo je glavni akter novonastalog fijaska - popularni fudbaler.

Poznati novinar Mateus Baldi objavio na na Tviteru kako je Nejmar posle utakmice odlučio da se opusti u društvu vatrenih lepotica, a da je na kraju večeri završio sa influenserkom Rebekom Ribiero, koja je već ranije objavila sliku sa Brazilcem.

"Nakon utakmice sa Venecuelom, naš nestašni Nejmar je odlučio da napravi žurku u luksuznom hotelu u Kujabi. Neke devojke su pozvane da prisustvuju, ali po starom pravilu da se mobilni telefoni skupljaju na ulazu i isključuju, zbog poštovanja privatnosti", napisao je Mateus Baldi, pa dodao:

"U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopes. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisija Sogiro videli juče ujutro kako odlazi iz hotela u kome je odseo brazilski tim", stoji u navodu novinara.

Rebeka Ribeiro se oglasila i demantovala ove navode, a zatim je napisala ispod zajedničke fotografije "Još jedan običan dan sa mojim bratom". Nejmar se nije oglašavao povodom novonastalog skanda, pa će sve iz te noći ostati misterija. Fudbaler je pre deset dana dana dobio ćerku sa Brunom Biankardi, sa kojom je već poznato, po pisanjima medija, da ima veoma otvoren ljubavni odnos i da je Nejmaru dozvoljeno da se viđa sa drugim devojkama.

 BONUS VIDEO: