долази?

DVA MEČA U ARABIJI, PA TRENINZI PARTIZANA! Novo lice u crno-belom, da li je potreban Duljaju?!

Autor Dušan Ninković

Iskusni golman Miloš Krunić koji je tri godine branio u Superligi sada je novo lice na treninzima Partizana.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana pod komandom Igora Duljaja pripremaju se za nastavak sezone nakon reprezentativne pauze, a na treninzima aktuelnog lidera Superlige je i jedno novo lice. Iskusni golman Miloš Krunić (26), doskorašnji čuvar mreže Voždovca, trenira sa crno-belima nakon povratka iz Saudijske Arabije, u kojoj je kratko bio pod ugovorom.

Nekadašnji fudbaler Zemuna, Bežanije, Rakovice i Srema iz Jakova na kraju prethodne sezone napustio je srpski fudbal i kao slobodan igrač potpisao za drugoligaša Hadžer u Saudijskoj Arabiji. Dobre partije tokom tri sezone na krovu tržnog centra privukle su inostrano interesovanje ka Kruniću, ali njegova avantura nije dugo trajala - nakon samo dva meseca, dva meča na kojima je branio i šest primljenih golova klub i srpski golman raskinuli su saradnju, nakon čega se on vratio u Beograd.

Sada je Miloš Krunić na mestu gde je pre više od tri godine briljirao - tada je kao golman Zemuna branio na prijateljskoj utakmici koja je Partizanu pomogla da održi formu i sjajnim intervencijama skrenuo je pažnju na sebe. Očigledno je utisak bio toliko jak da su Kruniću i danas otvorena vrata stadiona u Humskoj, ali i Partizanovog trening centra gde radi zajedno sa ostalim igračima na koje Duljaj računa. Pogledajte snimak:

Na početku snimka koji je Partizan podelio na društvenim mrežama vidi se da je deo ekipe na treningu i Miloš Krunić. Pored njega, Igor Duljaj i stručni štab crno-belih računaju na još trojicu golmana - Aleksandar Jovanović je zauzeo mesto među stativama čim je stigao u klub, Nemanja Stevanović je već godinama u klubu, a seniorskoj ekipi priključen je i mladi Vanja Radulaški. takođe, Partizan ima ugovor sa crnogorskim čuvarom mreže Krstom Ljubanovićem koji brani za Teleoptik.

BONUS VIDEO: