Fudbal

SLUPAO AUTOMOBIL OD 800.0000 EVRA, PA NAŠAO ZAMENU! Rašford na trening Junajteda dolazi u kombiju od 300.000 evra!

Autor Marina Periškić

Markus Rašford posle slupanog Rols Rojsa na trening stiže u luksuznom kombiju od 300.000 evra

Izvor: Profimedia

Markus Rašford nije prošao slavno sa svojim Rols Rojsom kojeg je slupao kada se vraćao sa utakmice protiv Barnlijem pre tri nedelje, pa je odlučio da odmori od vožnje. Rols Rojs je procenjen na 800.000 evra, a fudbaler je zamenio svoju "mašinu" luksuznim kombijem od 300.000 evra i privatnim vozačem.

Već duže vreme Rašford na trening kamp "crvenih đavola" stiže u kombiju, u kom fudbaler ima svu udobnost s obzirom da putujem sam, a mesta ima za nekoliko osoba. U pitanju je Mercedes Sprineter koji je opremljen kao neke kuće. Opremljen je najmodernijom tehnikom za koju mnogi nisu čuli.

Sedišta ovog kombija mogu da se transformišu u krevet, sve je prekriveno kožom a tu je naravno i televizor od 40 inča koji zabavlja zvezdu Junajteda na putu do treninga. Naravno, na plafonu je efekat zvezdanog neba, električne zavese, Nespreso aparat i ugrađen frižider. Neki modeli ovakvog Mercedesa imaju ugrađen i toalet pa se praktično može reći da su ovo kuća na točkovima sa luksuznim interijerom. Evo kako izgleda trenutno prevozno sredstvo fudbalera:

BONUS VIDEO: