Na šta ovo liči?

SKANDAL - NAVIJAČ U ZENICI ULETEO NA TEREN DA POVREDI KRISTIJANA RONALDA! (FOTO/VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nestvarne scene u Zenici na "Bilinom polju" gde je jedan navijač uleteo na teren sa namerom da povredi Kristijana Ronalda!

Izvor: Arena Sport /Printscreen

Kakav skandal u Zenici! Igrali su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Bosna i Hercegovina i Portugal, a nakon što je Portugalcima trebalo pola sata da deklasiraju ekipu Sava Miloševića jedan navijač je uleteo na teren i probao da povredi Kristijana Ronalda

Incident se dogodio u 39. minutu utakmice kada je Kristijano bio blizu aut linije sa desne strane terena. Navijač je uleteo sa jedne od tribina, krenuo da trči ka Kristijanu, a pre nego što su obezbeđenje i redari uspeli da ga zaustave on je zakačio slavnog Portugalca! 

Srećom nije to trajalo dugo i navijač je sklonjen sa terena i verovatno odveden u pritvor, a Kristijano se isprva žalio na povredu! Ipak posle je nastavio meč! Pogledajte kako je to izgledalo:

Bosna i Hercegovina je do tada već doživela debakl i gubila je sa 4:0, a do poluvremena je pao i peti gol. Prvi gol je pao već u petom minutu kada je Kristijano Ronaldo postigao gol sa bele tačke, a onda je povisio na 2:0 na asistenciju Žoaoa Feliksa u 20. Zatim je Bruno Fernandes dao gol pet minuta kasnije, Žoao Kanselo je pogodio u 32. a Žoao Feliks u 41. minutu nakon prekida. Pogledajte i video ovog napada: