Bože sačuvaj

MOMENAT LUDILA LAZETIĆA - UPROPASTIO JE SVE SRBIJI: Neshvatljiv penal, šta se ovde desilo!? (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Neverovatne stvari dešavaju se juniorskoj reprezentaciji Srbije...

Izvor: RTS / Printscreen

Nakon strašne blamaže naše juniorske reprzeentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kada smo poraženi od Engleske sa 9:1 usledio je meč sa Severnom Irskom koji je dobro počeo. Vladimir Lučić je dao gol za 1:0 u prvom poluvremenu, a onda nas je neverovatan potez Marka Lazetića koštao vođstva. 

U 50. minutu nekadašnji napadač Crvene zvezde, a sada igrač Milana je bez ikakvog razloga udario protivničkog igrača u sopstenom šesnaestercu. Kada je lopta već bila u rukama golmana Veljka Ilića on je udario rivala, a iako glavni sudija to nije primetio na asistenciju pomoćnika je sudio penal. 

Minut kasnije bilo je 1:1 kada je Sijaran Mekgukin pogodio sa bele tačke, pa je teško stečeno vođstvo olako prokockano. Pogledajte ovaj jako loš potez Marka Lazetića:

Nije tu stao Marko Lazetić, već je u 55. minutu ušao u konflikt sa jednim od defanzivaca Severne Irske i selektor Dušan Đorđević je hitno reagovao. U 57. minutu je ubacio u igru špica IMT-a Miloša Lukovića kako Lazetić na sve što je već uradio ne bi dobio i crveni karton.

BONUS VIDEO: