Bogato

MURINJO PRESEKAO - IDE U ARABIJU DA ISPIŠE ISTORIJU: Ovo će biti najveći ugovor ikada u fudbalu!

Autor Nikola Lalović

Žoze Murinjo je spreman da ode u Saudijsku Arabiju i prihvati neverovatan ugovor.

Izvor: Profimedia

Ne igra Roma prema očekivanjima i Žoze Murinjo je na udaru, ali kako stvari stoje završiće sezonu u klubu koji je doveo do dva evropska finala i jednog evropskog trofeja. A onda će to da naplati! 

On je već govorio kako je na kraju prošle sezone dobio "ponudu koja se ne odbija" iz Saudijske Arabije, a sada je spreman da je prihvati. Kako navode strani mediji dobiće ugovor na dve godine vredan više od 100.000.000 evra!

"Posebni" sada ima 60 godina i daleko je od evropskog vrha, u poslednje vreme nije trenirao klubove koji se bore za najvrednije trofeje, ali ne odustaje od fudbala. Roma je sada deseta na tabeli Serije A i deluje da će teško uspeti da do kraja sezone uđe u borbu za mesto u Ligi šampiona. 

Murinjov ugovor sa "vučicom" traje do kraja ove godine, a prema navodima poznatog novinara Đanluke Di Marcija teško da će on ostati na tom mestu nakon ove sezone. Nema nikakvih pregovora o nastavku saradnje, a ponuda iz Arabije od tima koji nije imenovan je navodno čak veća od 110.000.000 evra za dve sezone.