Trijumf!

PARTIZAN POBEDIO OFK BEOGRAD! Duljaj video NAJNOVIJE pojačanje - crno-beli spremni za nastavak!

Autor Dušan Ninković

Meč lidera Superlige Partizana i lidera Prve lige Srbije OFK Beograda završen pobedom crno-belih.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana iskoristili su reprezentativnu pauzu da se pripreme za nastavak sezone. Četa Igora Duljaja odigrala je prijateljski meč na terenu svog trening centra protiv OFK Beograda i zabeležila je pobedu - 2:1! Aktuelni lideri Superlige i Prve lige Srbije igrali su meč bez prisustva navijača, a obeležili su ga Nemanja Nikolić i Samed Baždar sa jedne, odnosno Marko Stanković na drugoj strani.

Meč u sportskom centru Teleoptik poslužio je Igoru Duljaju da razigra fudbalere koji su u dosadašnjem delu sezone imali manju minutažu u prvom timu, pa ostaje da se vidi da li je neko od njih uspeo da se nametne. Takođe, mladi trener crno-belih imo je priliku da na delu vidi Netana de Medinu, poslednje letnje pojačanje kluba, štopera koji je stigao iz drugoligaškog društva u Nemačkoj.

Partizan i OFK Beograd su igrali dva puta po 35 minuta, a defanzivac je na terenu proveo svaki minut. Štoperski tandem čini je sa Sinišom Saničaninom, koji takođe nije u prvom planu Igora Duljaja jer su Mihajlo Ilić i Svetozar Marković na domaćoj sceni delovali veoma sigurno ove jeseni.

Što se tiče same utakmice, Nikolić je već u 12. minutu fantastičnim udarcem doneo prednost Partizanu, a Baždar je u 52. minutu pogodio za dupliranje vođstva. U nastavku meča, tačnije 64. minutu, Stanković je pogodio za jedini gol "Romantičara" sa Karaburme.

Obojica trenera iskoristila su veliki broj igrača na ovom meču. Za Partizan su igrali Stevanović, Filipović, De Medina, Saničanin, Šehović, Jevremović, Šćekić, Petković, Pavlović, Pantić i Nikolić, a zatim i Živković, Stjepanović, Trifunović i Baždar. Dres OFK Beograda nosili su Simonović, N. Stanković, Daničić, Džejkob, Plavšić, Minić, Bajić, Halabrin, M. Stnković, Ademi, Kasalica, Jevtić, Mimović, Nikolić, Đermanović i Ilić.

BONUS VIDEO: