Fudbal

ŠTA ĆE TADIĆ TU? TO JE SUŠTINA PRIČE, NESHVATLJIVO JE! Rade Bogdanović: Voleo bih da mi neko objasni, ali je to NEMOGUĆE

Autor Mladen Šolak

Neverovatan propust u odbrani Srbije zbunio je mnoge.

Izvor: MN Press

Srbija i Crna Gora igraju važan meč kvalifikacija za EURO 2024, a prvi deo utakmice obeležili su lepi golovi Aleksandra Mitrovića "spoljnom" ispred štopera Stefana Savića, kao i Stevana Jovetića "bombom" ispred "štopera" Dušana Tadića. Da, dobro ste pročitali. To što je kapiten Crne Gore imao pred sobom najkreativnijeg igrača Srbije, a ne nekon štopera, začudilo je stručne komentatore Radio-televizije Srbije, Radeta Bogdanovića i Miroslava Vjetrovića.

"Nemam objašnjenje. U suštini i pored dva fenomenalna gola Mitrovića i Jovetića, sa tehničkog aspekta fenomenalno odrađenog, suština sve analize ove utakmice i svih naših tugo vanja i nervoze je situacija kod gola crnogorskog tima. Voleo bih da mi neko objasni, nezamislivo mi je da Jovetić daje gol, a da mu u blok ulazi Tadić, a izgubili smo loptu na levoj strani u organizaciji igre. Kako je to moguće? To je suština priče. Gde ko stoji, šta rade... To je nemoguće objasniti!", rekao je Bogdanović.

"Tadić igra libera... Mi smo neorganizovan tim", dodao je on.

"Ovo je neverovatno", dodao je Miroslav Vjetrović. "Meni je neshvatljivo da je on uopšte bio u toj situaciji, loptu smo izgubili visoko, zar on nije trebalo da ostane visoko. Da je to bio korner, prekid... Ne bi ga u ovoj situaciji ostavio pozadi"

Posle prvih 45 minuta rezultat je 1:1, a ekipa Dragana Stojkovića Piksija mora da pobedi da bi se i u poslednjem kolu kvalifikacija sama pitala za plasman na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: