Fudbal

DUŠAN TADIĆ SE SKINUO - IMAMO ONU STVAR! Vanja mu odmah prišao: KOLIKO ih ima, 1, 2, 3...? (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Srpski vezista komentarisao pobedu Srbije i svoj sjajni nastup, a onda mu je prišao golman Vanja Milinković-Savić.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Kapiten Srbije Dušan Tadić odigrao je jako važnu ulogu u pobedi Srbije protiv Crne Gore, koja će verovatno biti i odlučujuća za plasman na EURO 2024. Asistirao je kod gola Aleksandra Mitrovića za 2:1, a onda je i sam pogodio za konačnih 3:1 i za tri boda koja će verovatno doneti "orlovima" kartu za Nemačku.

Posle meča, on je tokom izjave za TV Arena sport govorio bez majice i pokazavši mišiće naglasio da tim koji predvodi ima "onu" stvar. "Ova grupa momaka je pokazala šta može i da ima onu stvar", rekao je kapiten Srbije, koji će u 35. godini po svemu sudeći prvi put nastupiti na EURO. I sudeći prema njegovom izgledu, dočekaće ga u sjajnoj fizičkoj formi.

U vezi sa tim našalio se i golman Srbije Vanja Milinković-Savić, koji je "desetki" našeg tima prišao i počeo da mu "broji" mišiće na stomaku. "Koliko ih ima? Jedan, dva, tri...", nasmejao je Vanja i Dušana i reporterku TV Arena sport Jovanu Guzijan. Pogledajte tu scenu:

"Znali smo da smo fizički jači, bolji, bili smo strpljivi i pokazali smo onu stvar. To je i najbitnije što se tiče ove grupe momaka", dodao je sjajni vezista Srbije. Tadić je ovog utorka na "Marakani" odigrao čak 102. meč u dresu Srbije i još četiri nastupa su mu potrebna da postane rekorder nacionalnog tima. Debitovao je davne 2008. godine, a u pobedi protiv Crne Gore zajedno as Alesandrom Mitrovićem praktično je obezbedio reprezentaciji i sebi prvi nastup na Evropskom prvenstvu, na kojem naš tim nije učestvovao od 2000. godine i perioda Savezne republike Jugoslavije. A to je bilo toliko davno da je Tadić tada bio kadet AIK-a iz Bačke Topole (današnjeg "TSC"-a), a aktuelni selektor Stojković bio je kapiten "plavih" na tom turniru.

Ove jeseni, Srbija će za plasman na Evropsko prvenstvo odigrati protiv Bugarske 19. novembra i poznato šta je "orlovima" potrebno u toj utakmici za odlazak na EURO.

BONUS VIDEO: