Fudbal

MITROVIĆ SE PREKRSTIO PRED KAMERAMA! Aleksandar otvorio dušu: "Možete da nas volite, mrzite, kritikujete, ali..."

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Mitrović nije krio sreću i zadovoljstvo posle pobede protiv Crne Gore.

Izvor: Printscreen/RTS

Srbija je na korak do plasmana na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Pobedila je Crnu Goru u Beogradu i za "overu" prolaska potrebno je da osvoji bar bod protiv Bugarske u poslednjem kolu. Dok se sve to čeka Aleksandar Mitrović nije krio zadovoljstvo zbog trijumfa.

Tri boda su osvojena, dva gola postigao je najbolji strelac nacionalnog tima i "pogurao" je ekipu do EURA, posle svega toga se i prekrstio. "Velika pobeda, jako bitna utakmica, pritisak pre meča. Sigurno je da ovakva ekipa, ovakvo drugarstvo, atmosfera u reprezentaciji, ne može da se završi drugačije. Mi možemo da igrmao loše, da imamo loš dan, ali ovi momci ne odustaju. Ekipa veruje do poslednjeg minuta i kada padne vrati se još jača, možete da nas volite, mrzite, kritikujete, ali se ova ekipa uvek vraća jača. Hvala navijačima što je došla u velikom broju. Fenomenalna utakmica", rekao je Mitrović za RTS.

Pričao je posebno o prvom pogotku i o sreći koju je osetio u tim momentima. "Kad daš gol, to su dečački snovi, sve se usporava, adrenalin radi, to ne može d ase opiše, to su momenti o kojima maštate. Dao sam gol, pomogao reprezentaciji da priđe plasmanu na Evropsko prvenstvo. Treba biti oprezan i odraditi posao do kraja, svi danas igraju fudbal. Proslavićemo malo, pa se vraćamo u klubove. Veliki korak ka EURU napravljen je sada."

Posle toga se i prekrstio pred kamerama. "Prvo povratka u klubove, odmor, pa da 'overimo' plasman. Bože zdravlja", završio je Mitrović.

 BONUS VIDEO: