REAKCIJA

PIKSIJA PITALI DA LI OSTAJE SELEKTOR SRBIJE! Dao je misteriozan odgovor - Otkud znam, možda dođe drugi...

Autor Milutin Vujičić

Dragan Stojković Piksi o ostanku na klupi Srbije.

Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije je sinoć pobedila Crnu Goru 3:1 (1:1) i na korak je od plasmana na Evropsko prvenstvo, odnosno male su šanse da u Nemačkoj nećemo gledati "orlove" koji bi na žrebu trebalo da budu u trećem šeširu. Kada se to ozvaniči u novembru, Dragan Stojković će postati prvi selektor Srbije koji nas je odveo na dva uzastopna velika takmičenja, odnosno mogao bi da uđe u treću godinu mandata na klupi "orlova".

Na vrlo interesantnoj konferenciji za medije posle meča na "Marakani", Piksi je upitan i za svoj status, odnosno situaciju sa ugovorom koji ga ne vezuje još tako dugo za selektorsko mesto. Uz osmeh, Stojković je poručio da to u ovom trenutku nikako nije bio prioritet.

"Nije bilo priča o produženju ugovora, kome da pričam? Imaš ove utakmice.To nije bio prioritet. Moj ugovor ističe 31. decembra, dakle na kraju godine. Tako da, ne znam, možda ćete da imate drugog selektora, otkud znam", nasmejao se Piksi i potom dodao: "Nikad se ne zna, svašta je moguće. Mogu dve strane da se ne slože, da se dogovorimo da se izljubimo. Mislim da svi treneri imaju to ako se kvalifikuješ da se produžava, ako ne - onda je aufiderzen".

Na sve to, selektor Stojković se našalio i sa novinarima koji su prisustvovali konferenciji za medije: "Gledajte da rezervišete hotele po Nemačkoj na vreme... Da se našalimo malo, lepo veče za srpski fudbal".

Podsetimo, ako Srbija izbori plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024, biće u trećem šeširu na žrebu.

BONUS VIDEO: