Uživo

ZVEZDINA DECA GAZE U KUPU SRBIJE! Bahar ih poslao na teren - oni vratili GOLOVIMA!

Fudbaleri Crvene zvezde furiozno počeli takmičenje u Kupu Srbije.

Izvor: MN Press

Fudbalerri Crvene zvezde počeli su pohod na trofej u Kupu Srbije baš onako kako su navijači želeli - ubedljivom pobedom (6:0) nad Trajalom iz Kruševca, uz golove mladih fudbalera crveno-belih! Iako je aktuelni osvajač duple krune nastupio u kombinovanom sastavu dilema o pobedniku meča nije postojala.

Barak Bahar je od prvom minuta poslao na teren mladiće poput Koste Nedeljkovića, Nikole Kneževića i Uroša Kabića, a zatim u nastavku meča dao priliku da igraju još četvorici dečaka - Jovanu Mijatoviću, Jovanu Šljiviću, Veljku Milosavljeviću i Veljku Vukojeviću. Kada se pogleda koje postizao golove za Zvezdu, reklo bi se da je Bahar zadovoljan urađenim na ovom meču.

Nakon što je spasojević pogodio svoju mrežu za autogol u uvodnoj fazi meča, Crvena zvezda nije odustala sa napadima. dupliranje prednosti stiglo je tek preko Šerifa Endiaja u nastavku meča, a zatim je "vrtić" crveno-belih počeo da trese mrežu. Prvo mladi Jovan Šljivić, zatim Nikola Knežević, pa Jovan Mijatović i na kraju opet Šljivić za konačan rezultat. Pri rezultati 4:0 u korist Zvezde Trajal je preko Filipa Đurovića imao priliku da smanji zaostatak, ali je ofanzivac šutirao preko gola.

Sve detalje sa meča pročitajte u kartici "Razvoj događaja".

17:17

Ovako je izgledao meč u Kruševcu

16:50

Izjave trenera!

"Za mene je ova utakmica bila baš emotivna, dugo sam bio u Crvenoj zvezdi, u mlađim kategorijama, kao igrač, trener... Nama je bila čast da odigramo meč sa Crvenom zvezdom, da vidimo da li smo na dobrom putu da uđemo u viši rang gde imamo protivnike u Pirotu i Jagodini", rekao je Ivica Momčilović.

"Svakako, Kup je veoma specifično takmičenje, dešavaju se iznenađenja. Mi smo ozbiljno pristupili, mladi igrači su dobro iskoristili šansu, debitovala su dva mlada igrača. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, momci su pokazali i opravdali poverenje. Spremno ulazimo u nastavak sezone", rekao je pomoćnik u stručnom štabu Baraka Bahara Boris Savić.

16:47

KRAJ MEČA - 0:6!

Crvena zvezda je rutinski stigla do pobede!

16:46

90. minut - GOL, Šljivić!

Zaplesala su Zvezdina deca u finišu meča i do vrha napunila mrežu Trajala. Drugi gol na meču za Jovana Šljivića, a čak šesti za crveno-bele!

16:44

89. minut - GOL, Mijatović!

Centrirao je Kosta Nedeljković, pogodio Jovan Mijatović, a navijači Crvene zvezde imaju čemu da se raduju. Mnogo "klinaca" igralo je danas, u prvom meču Kupa Srbije za tekuću sezonu.

16:42

87. minut - Đurović!

Bacio se Omri Glazer, Filip Đurović je sačekao i rešio da šutira po sredini, ali... Njegov udarac otišao je daleko preko gola!

16:41

86. minut - PENAL!

Mladi defanzivac Milosavljević napravio je prekrašj za penal, pred golom Omrija Glazera, na svom debiju.

16:33

78. minut - IZMENE!

Vreme je za debitantske nastupe u Crvenoj zvezdi. Umesto Dragovića i Mijailovića u takmičarskim mečevima za seniorski tim Crvene zvezde debituju Veljko Milosavljević i Veljko Vukojević.

16:32

77. minut - GOL, Knežević!

Zvezda puca u seriji - veliku grešku igrača Trajala na sredini terena iskoristio je Nikola Knežević koji je povukao kontru, a zatim uputio udarac sa dvadesetak metara i na sličan način kao Šljivić pogodio mrežu domaćeg tima.

16:30

75. minut - GOL, Šljivić!

Mladi fudbaler Crvene zvezde postiže treći gol na meču, Jovan Šljivić je uputio udarac sa ivice kaznenog prostora a pomogla mu je i nešto lošija intervencija Jovanovića.

16:23

68. minut - Spajić!

Veliku šansu propušta štoper Crvene zvezde. Ostao je zaboravljen na drugoj stativi prilikom kornera, ali sa nekoliko metara nije uspeo da sprovede loptu u gol domaćeg tima.

16:16

61. minut - Izmene!

Dve promene pravi Barak Bahar nakon sat vremena fudbala u Kruševcu. Umesto Kataija, Olajinke i Endiaja na terenu su Mirko Ivanić, Jovan Šljivić i Jovan Mijatović.

16:08

53. minut - GOL, Endiaj!

Napadač iz Senegala Šerif Endiaj postiže gol na početku drugog dela meča i duplira prednost Crvene zvezde! Ostao je usamljen u kaznenom prostoru domaćeg tima i sačekao da lopta nakon gužve stigne njemu u noge, a zatim rutinski savladao golmana Trajala.

16:01

46. minut - Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča u Kruševcu, gde Crvena zvezda protiv Trajala igra prvi meč u Kupu Srbije!

15:55

Penali u Smederevu!

Prvi meč u 1/16 Kupa Srbije biće odlučen nakon udaraca sa 11 metara. Smederevo je stiglo do prednosti, TSC izjednačio, a konačna odluka pašće psole penala. Javićemo rezultat pobednika tog meča!

15:45

POLUVREME - 0:1!

Gosti iz Beograda imaju prednost nakon prvog dela meča u Kruševcu. Trajal - Crvena zvezda 0:1!

15:42

42. minut - NIJE PENAL!

Iako je prvo delovalo da je lopta u ruku pogodila defanzivca Trajala nakon centaršuta Srđana Mijailovića, glavni arbitar je pokazao da se kontakt dogodio van kaznenog prostora. Crvena zvezda nije uspela ozbiljnije da pripreti iz te akcije.

15:37

37. minut - Povreda Stevića!

Defanzivac domaćeg tima traži lekarsku pomoć, a trener Ivica Momčilović mogao bi da napravi prinudnu promenu već u finišu prvog dela meča. U narednih nekoliko sekundi Kruševljani će igrati sa igračem manje, a videćemo da li će iskusni defanzivac moći da završi prvi deo meča.

15:30

30. minut - Knežević!

Veliku priliku imao je mladi fudbaler Crvene zvezde nakon asistencije Kabića sa desnog boka. Nikola Knežević je glavom uputio udarac ka golu, ali nije bio precizan.

15:25

Gol Zvezde!

Ovako su crveno-beli, uz pomoć defanzivca domaćeg tima, stigli do prednosti!

Trajal - Crvena zvezda 0:1, Spasojević
Izvor: Youtube/Arenasport TV
15:15

15. minut - Zvezda napada!

Prvi gol na meču nije promenio plan Crvene zvezde. Tim Baraka Bahara i dalje stoji veoma visoko, pokušavajući da duplira prednost.

15:09

9. minut - AUTOGOL, Spasojević!

Pogodio je mrežu svog tima defanzivac Spasojević, iako nije bilo igrača Zvezde u blizini da mu smetaju. Centaršut sa leve strane uputio je Lazar Nikolić, koji prinudno igra na toj strani, a štoper je odigrao glavom i prevario svgo golmana.

15:00

1. minut - Počinjemo!

Meč Trajala i Crvene zvezde u Kruševcu je počeo, a Zvezda ima prvi napad na ovom susretu.

14:50

Svi parovi Kupa Srbije!

Ovo su mečevi koji će se igrati u osmini finala. Podsećamo, osim mečeva Smederevo - TSC i Trajal - Crvena zvezda, svi ostali su na programu 1. novembra!

  • Dinamo 1945 - Voždovac
  • Železničar Pančevo - Novi Pazar
  • BASK - Radnički 1923
  • Jedinstvo Ub - Partizan
  • Radnički Sremska Mitrovica - Radnik Surdulica
  • Grafičar - Spartak
  • Inđija - Kolubara
  • Metalac - Radnički Niš
  • Vršac - Mladost Lučani
  • Mačva - Mladost GAT
  • Sloboda Užice - Napredak
  • RFK Novi Sad - Vojvodina
  • IMT - Javor
  • Smederevo - TSC
  • Radnički Novi Beograd - Čukarički
  • Trajal Kruševac - Crvena zvezda
14:35

Rezervisti!

Trajal: Simić, Marković, Jevtić, Jović, Đurović, Mitrović, Beskorvajni, Arsenović, Ivezić, Ilić, Milenković

Crvena zvezda: Vasiljević, Ivanić, Šljivić, Vigo, Mijatović, Milosavljević, Vukojević, N. Mituljikić, Maksimović

14:30

SASTAVI!

Trajal: Jovanović - Stević, Spasojević, Vojinović, Punoševac - Rašković, Gogić, Radivojević - Nikolić, Đorđević, Kostić-Milutinović

Crvena zvezda: Glazer - Nedeljković, Spajić, Dragović, Nikolić - Mijailović, Knežević - Kabić, Katai, Olajinka - Endiaj

Izvor: MN Press
14:25

Prvi meč u istoriji!

Fudbaleri Trajala nikada nisu igrali u elitnom rangu srpskgo fudbala, pa nemaju ni zvaničan meč protiv Crvene zvezde u svojoj istoriji. Okršaj u Kruševcu biće istorijska prilika da odmere snage sa crveno-belima.

14:15

Crvena zvezda brani trofej!

Ekipa Crvene zvezde predvođena trenerom Milošem Milojevićem stigla je do duple krune u prethodnom prvenstvu, a Aleksandar Pešić bio je junak finala protiv Čukaričkog. Nakon što je Marko Docić direktno iz kornera savladao Milana Borjana i doneo prednost gostima sa Banovog brda, napadač koji trenutno igra za Ferencvaroš je postigao dva pogotka i kreirao preokret. 

14:05

Dobar dan!

Kup Srbije obično počne pre nego što se u njega uključe timovi iz Superlige, ali prava draž postane tek kada igraju i najbolji timovi u zemlji. Tako je od danas - Smederevo i TSC su počeli meč u osmini finala, a drugi meč na programu igraju Trajal i Crvena zvezda. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos susreta.

Ukratko

  • Trajal - Crvena zvezda 0:6
  • Zvezda prošla dalje!
  • Ostali mečevi 1. novembra
učitaj još +