Znaju!

ZVEZDINI KLINCI GAZILI, SVE GLEDAO BAHAR: Ovako su Šljivić i Mijatović sa 4 gola pogurali tim ka TROFEJU! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Jovan Mijatović i Jovan Šljivić se opasno nameću šefu struke Baraku Baharu!

Izvor: MN Press

Nakon što smo u Smederevu videli senzaciju pošto je tamošnji drugoligaš na svom terenu uspeo da izbaci TSC iz kupa, u Kruševcu nije bilo ništa od iznenađenja. Zvezdini klinci su pokazali raskošan talenat i uspeli su da isprate Trajal sa meča sa čak šest golova u mreži

Sve je počelo autogolom Spasojevića koji je ugurao loptu u svoju mrežu nakon centaršuta raspoloženog Nikolića, a sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.Šerif Endijae je na startu drugog poluvremena nakon što se najbolje snašao u kaznenom prostoru povisio na 2:0, a onda su na scenu stupili klinci! 

Jovan Šljivć i Jovan Mijatović su ušli u igru u 61. minutu i do kraja utakmice su potpuno promenili tok ovog meča. Prvo se u strelce upisao krilni igrač koji je sa ivice kaznenog prostora zatresao mrežu. Sa nekih 20 metara Šljivić je bio precizan, poslao je loptu pravo u ugao gola i bilo je 3:0. Tek što je krenuo sa centra Trajal Jovan Mijatović je presekao loptu i sa skoro istog mesta šutnuo. Lopta je otiišla na skoro isto mesto i to je bilo to - 4:0. Pogledajte kako: 

Šljivić i Mijatović golovi
Izvor: YouTube/Arena sport

Isti dvojac je i u samom finišu meča uspeo da Zvezdi donese konačnih 6:0. Prvo je u 88. minutu Jovan Šljivić sa desne strane varkom uspeo da dođe do prostora, a onda i da centrira pravo na glavu Mijatoviću za 5:0! A onda je u 91. minutu ponovo centrirao Luka Nikolić. Iako na poziciji levog beka on je bio precizan i poslužio je Šljivića sjajnom loptom, Na "sedmici" Zvezde je bilo samo da je zakuca u mrežu! Evo kako su dali svoje golove: 

ŠLjivić i Mijatović golovi glavom
Izvor: YouTube/Arena sport