Uživo

PARTIZAN GAZI SUPERLIGOM, DEVETA POBEDA U NIZU! Pobegao Crvenoj zvezdi na "plus 7"!

Partizan demostrirao silu u 12 minuta utakmice u Subotici. Rutinski trijumf i nastavak trijumfalne serije.

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici 3:0 golovima Markovića, Zahida i Saldanje i tako pobegli Crvenoj zvezdi sedam bodova, uz odigranu utakmicu više. Iako je bilo potrebno crno-belima do sredine drugog dela meča da "otvore" domaćina, nisu paničili, niti imali velikih problema protiv domaćina. Tim Igora Duljaja ostvario je devetu pobedu u nizu, ostao nepobeđen u aktuelnoj sezoni Superlige i nastavio je da brani prvo mesto, izvršivši istovremeno pritisak na Crvenu zvezdu, koja na poziciji broj "dva" sada ima imperativ pobede u svakoj utakmici, a derbi će biti odigran (možda) tek za dva meseca.

Pročitajte tok utakmice klikom na "Razvoj događaja".

22:30

Tuča Duljaja i Meniga!

Trener i napadač Partizana fizički su se sukobili na utakmici u Subotici.

Izvor: TV Arena sport 1/Screenshot

22:15

Dramatično obraćanje Igora Duljaja!

Trener Partizana rekao da igračima kasne plate, da će ih izbaciti iz stanova!

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

22:00

Ovako je Partizan pobedio

Partizan Spartak
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
21:53

KRAJ UTAKMICE, PARTIZAN JE POBEDIO 3:0!

Crno-beli su ostvarili devetu pobedu u nizu i sada imaju sedam bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, od koje imaju i odigranu utakmicu više!

21:46

80' GOOL PARTIZAN!

Upalila se mašina crno-belih i počela da rešeta gol Vulića. Partizan je skočio na 0:3 golom Saldanje. Brazilac je maestralno spremio loptu u mrežu Subotičana sa šest metara u donji deo mreže, nakon što ga je Belić proigrao sa desnog krila.

21:40

77' GOOOL!

Zahid trese mrežu za 0:2. Zbunjena odbrana Spartaka u ovom napadu Partizana. Nikolić dodaje Zahidu, koju bez problema ubacuje loptu u mrežu Spartaka. Crno-beli dominiraju utakmicom.

21:38

75' Druga izmena u Partizanu

Igor Duljaj ponovo menja, Natho van terena, umesto njega Šćekić.

21:36

73' Partizan sada preti iz kontre

Spartak je izgubio loptu ispred gola Jovanovića, pa je Partizan ubrzo istračao u kontru. Istakao se Severina koji se našao u gol šansi 1:1 sa Vulićem, međutim šutnuo je prejako loptu koja je završila u rukama golamana. Partizan je imao šansu da stekne ozbiljniju prednost.

21:32

70' GOOOL!

Partizan od 70. minuta vodi 1:0! Svetozar Marković je zakucao loptu posle centrašuta Natha iz kornera i "prebačene" lopta Nemanje Nikolića glavom na "drugu" stativu.

21:30

64' Izmena kod domaćina

Tanasijević neće moći da nastavi igru zbog povrede dlana, trener Spartaka umesto njega na teren šalje Vladimira Prijovića.

21:27

62' Drama u Subotici, Partizanu poništen gol!

Partizan je postigao pogodak golom Mihajla Ilića koji je uspeo da zatrese mrežu domaćina, međutim posle provere VAR-a sudija poništava gol crno-belima.

21:26

59' Najbolja šansa za Spartak!

Tošeski i Todorovski su zapretili Jovanoviću. Kombinovali su fudbaleri ispred golmana crno-belih, Subotičani su se uhvatili za glavu posle propuštene prilike za vođstvo domaćih.

21:21

57' Belić pored gola!

Još jedna šansa za Beograđane, ovoga puta Kristijan Belić u šansi. Snažno je šutirao sa ivice šesnaesterca, bacio se golman Vulić u odbranu ali je lopta otišla po zemlji pored stative.

21:18

54' Gosti konkretniji

Partizan je ušao žestoko u drugo poluvreme, pritisak je konstantan ispred gola domaćina ali bez konkretne realizacije u završnici.

21:10

46' Traže penal crno-beli

Ništa od penala za Partizan. Saldanja šutira, lopta pogađa Kerkeza. Sudija je bio blizu i nije svirao igranje rukom.

21:07

Počelo je drugo poluvreme!

U Partizanu odma promena. Kanute koji ima žuti karton izlazi, a umesto njega na terenu Nikolić.

20:51

Poluvreme

Završeno je prvo poluvreme, rezultat je 0:0.

20:51

44 Udarac u okvir gola Natha!

Velika šansa za crno-bele, Bibras Natho sa 24 metra! Snažan udarac Izraelac je uputio u bliži gornji ugao gola na kojem se nalazio sjajni Vulić, koji je loptu izbacio u korner i time sprečio vodstvo gostiju.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

20:48

43' Trudi se Spartak

Stanojev dva puta iz teške pozicije pokušava da ugrozi gol Jovanovića, međutim lak je to posao za golmana. Strpljiv je Partizan sa napadom pred kraj prvog poluvremena, a sa druge strane imamo dobro organizovan Spartak.

20:44

37' Ponovo prete crno-beli

Preuzeo je Partizan inicijativu na terenu, pa je sada pokušao Saldanja da zapreti golmanu Spartaka - ali nije bio precizan.

20:42

35' Prva opasna pretnja Partizana

Bomba sa 20 metara! Kanute pogađa levu stativu, lopta izlazi u korner! U nastavku akcije je ponovo je probao Kanute ali nije bio precizan.

20:30

24' Preti Spartak

Lopta u kaznenom prostoru za Ćalasana, lepo je domaći štoper prihvatio loptu, podigao glavu da pronađe saigrače, međutim niko od fubalera Spartaka nije ispratio ovu akciju.

20:28

22' Prva javna opomena za Partizan

Prvi žuti karton dobio je igrač Partizana Kanute zbog starta sa leđa kada je oborio Bjelića. Slobodan udarac za domaćine na 40 metara od gola crno-belih, međutim bez velikih šansi.

20:24

20' Pritisak na crno-bele

Spartak kruži oko šesnaesterca Partizana, međutim Aranđel Stojković čisti situaciju izbacivanjem lopte van terena. Lopta se vraća u posed Partizana i kreće novi napad od poslednje linije.

20:14

14' On će biti u prvom planu

Levom nogom pokušao je vezista crno-belih Bibras Natho, ali je golman Aleksandar Vulić atraktivno odbranio i pokazao da je spreman ušao u jedan od najtežih mečeva ove sezone. On ima 22 godine, rođeni je Čačanin i ponikao je u Crvenoj zvezdi. Prošle sezone branio je za Javor.

Izvor: MN Press

20:10

7' Partizan agresivan po Antićevoj strani

Levi bek crno-belih inicirao je nekoliko konkretnih napada gostiju u teget-bordo dresovima. Od prvog minuta Partizan ima loptu i inicijativu, pa se Beograđani dodaju na polovini Subotičana

Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:02

Meč je počeo!

20:01

Partizan igra za devetu pobedu u nizu

U prethodnih osam pobeđivao je Vojvodinu, Radnički Niš, Javor, IMT, Radnik, Železničar, Napredak, Mladost Lučane

20:00

Poznati su sastavi

  • SPARTAK: Vulić - Tanasijević, Kerkez, Ćalasan, Vidaković, Todoroski, Bijelović, Tošeski, Đurasović, Ubiparip
  • PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Marković, Ilić, Antić, Kanute, Belić, Natho, Zahid, Kalulu, Saldanja
19:59

Dobro došli u tekstualni prenos

Utakmica Spartak - Partizan počinje u 20 časova i tribine Gradskog stadiona su dobro ispunjenje. Navijači Partizana su u velikom broju na južnoj tribini.

Ukratko

  • Spartak - Partizan 0:3
  • Strelci: Marković, Zahid i Saldanja
  • Partizan igra za devetu u nizu
učitaj još +