Dirljivo!

MIHINA UDOVICA DOBILA DIRLJIV POKLON O SINIŠI! Arijana u javnosti: "Bili smo borci, verovali..."!

Autor Dušan Ninković

Udovica Siniše Mihajlovića prvi put javno govorila nakon smrti slavnog fudbalera.

Izvor: Instagram/screenshot/ariannamihajlovic

U čast legendarnog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića juče je u Milanu održana izložba italijanskog umetnika Enrika Dika. Na njoj su bili prisutni članovi porodice preminulog fudbalera, a udovica Arijana po prvi put je govorila u javnosti nakon smrti čuvenog fudbalskog majstora čiji razorni udarci levom nogom i dalje bude uspomene ljubiteljima sporta širom sveta.

Italijanksi umetnik Enriko Diko poklonio je jedno pravo remek-delo porodici Mihajlović, a Arijana se zahvalila što je na platnu prikazao Sinišu u karakterističnoj pozi, nekoliko delića sekunde nakon što je izveo udarac. Arijana je govorila o slici, ali i o Siniši Mihajloviću, odnosno sećanju na njega.

"Predivna je, stvarno. Htela bih da se zahvalim mnogo Enriku jer je prelepa, štaviše tu su i njegovi predmeti, kačket, pištaljka, njegovi dresovi, divna je slika i jedva čekam da je odnesemo kući", rekla je Arijana i dodala: "Idem dalje uvek zbog ljubavi koju gajim prema porodici, zbog onoga što smo bili moj muž i ja, bili smo uvek borci i uvek smo verovali u porodicu i u našu decu, to je poruka koju želim da prenesem svojoj deci, ista koju je preneo i moj muž njima."

Podsećamo, Arijana Mihajlović se na društvenim mrežama često oglašava fotografijama iz Sinišinog i njenog privatnog života, ali i uz momente iz blistave karijere. Siniša Mihajlović je svojevremeno igrao za novosadsku Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a bio je i reprezentativac Jugoslavije sa kojoj je učestvovao na Svetskom prvenstvu 1998. godine i Evropskom prvenstvu 2000. godine.

BONUS VIDEO: