Šok

NIKOLA SE SRUŠIO NA TEREN, NIJE POMERAO NI NOGE NI RUKE! Drama na utakmici - hitno se oglasio fudbalerov otac!

Autor Marina Periškić

Nikola Vlašić u zadnjim trenucima utakmice ostao je bez svesti, uzrok nikom nije poznat.

Izvor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (26) pao je u nesvest u samoj završnici utakmice između Torina i Intera koja je završena rezultatom 0:3. Razlog zbog čega je vezni fudbaler ostao bez svesti još uvek nije poznat. Medicinsko osoblje njegovog kluba Torino odmah je pritrčalo u pomoć nesvesnom Vlašiću, a fudbaler se nakon nekoliko sekundi nekako podigao sa terena.

Uplašili su se i Vlašićevi saigrači, a prvi u pomoći se našao Rikardo Rodrigez koji je Hrvata odmah okrenuo na bok. Protivnički igrač Nikolo Barela rukama je dozivao pomoć kada je video da Nikola ne pomera ni ruke ni noge nakon pada. Brzo je dotrčao i trener sa klupe Intera Simone Inzagi, koji je takođe bio uplašen kada je video stanje hrvatskog reprezentativca.

Novinari su upitali Nikolinog oca Joška Vlašica o stanju fudbalera, a on je kratko odgovorio da je sve u redu i nije hteo da komentariše dalje zdravstveno stanje svog sina. Da bi se pronašao uzrok zbog čega se slošilo fudbaleru, mora da prođe kompletne lekarske analize, dok italijanski mediji pišu da je uzrok pada bio udarac u potiljak koji je Vlašić dobio tokom duela na terenu. 

Nikola je rođeni brat legendarne hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, a u sličnoj dramatičnoj sceni bio je i u Engleskoj, kada je njemu ipak bilo OK, a u nesvest je pao njegov protivnik.

BONUS VIDEO: