PRITISAK

BAHARE, VIŠE NEMA IZGOVORA! Krizni sastanak u Zvezdi, "ribanje" kod Delija i vest koja se čekala

Autor Milutin Vujičić

Barak Bahar je pod pritiskom, ali će imati sve igrače na raspolaganju za meč sa Lajpcigom u Ligi šampiona.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Trener Crvene zvezde Barak Bahar je pod velikim pritiskom zbog loše igre njegovog tima, ali konačno stižu lepe vesti pred možda i krucijalnu utakmicu protiv Lajpciga u Ligi šampiona. Nakon teško izvojevane pobede protiv Javora (3:2), fudbaleri crveno-belih imali su trening u nedelju, a na njemu su punim intenzitetom trenirali i igrači koji su bili pod upitnikom.

U pitanju su Osman Bukari, koji se povređen vratio u Crvenu zvezdu nakon reprezentativne pauze, odnosno Hvang In Bom, koji je doduše ušao u finišu utakmice protiv Javora. Postojala je bojazan da Južnokorejac neće biti spreman da pomogne svom timu duže od poluvremena protiv Lajpciga, ali su prognoze doktora sada dobre, što je isti slučaj i sa najboljim strelcem crveno-belih u Ligi šampiona.

Na taj način Bahar će imati najbolji tim na raspolaganju za susret u Nemačkoj (sreda, 21.00) kada tim jednostavno mora da pokaže mnogo više. Strpljenje gube i navijači, pa smo videli kako su posle meča na "Marakani" držali lekciju svojim ljubimcima i zapevali im: "Najskuplji, a loše igrate".

Podsetimo, pred odlazak na pauzu u prvenstvu - Barak Bahar je imao i prvi "krizni sastanak" sa rukovodstvom kluba u kome su mu zamerene određene stvari, tako da je i njegova pozicija pomalo poljuljana.

BONUS VIDEO: