OGLASIO SE

DULJAJA PITALI ZA MENIGA I VAZURU! Sa fudbalerom "zakopao ratne sekire", a o upravi PET reči!

Autor Milutin Vujičić

Trener Partizana Igor Duljaj govorio je o najaktuelnijim pitanjima u klubu pred meč sa Radničkim u Kragujevcu (sreda, 14.00).

Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/MN Press

Partizan je u velikoj seriji pobeda u domaćem prvenstvu, ali je detalj sa poslednjeg meča u Subotici sve zabrinuo. Videli smo obračun trenera Igora Duljaja i fudbalera Kvinsija Meniga, posle kog je najavljen disciplinski postupak, a trener "valjka" oglasio se sada prvi put od nemilog incidenta. Prema njegovim rečima - tu više nema problema!

"Sve je to normalno. Mislim, nije normalno, ja se takođe izvinjavam pre svega Partizanu. Taj dres kad se skine, to je svetinja. Čak i kada igrači posle zagrevanja uđu i bace majicu sa zagrevanja, a ja sam vaspitan da je podignem i stavim u torbu. Tu je ipak grb. To se dešava u mnogim klubovima i vidim da su se fokusirali na to, a nisu na tri prelepa gola mog tima", naglasio je Igor Duljaj na konferenciji za medije uoči meča sa Radničkim u Kragujevcu (sreda, 14.00).

"Mora da se priča o golovima i o pobedi Partizanu. Ta situacija je prevaziđena, Menig je dobar momak, nema tu problema. To su emocije, ne može čovek to veštački da pokaže, ne možete to da kupiti", podvukao je Duljaj koji je još manje bio zainteresovan da priča o svojoj izjavi koja je podigla mnogo prašine.

Nakon pobede u Subotici, Duljaj je pričao o finansijskim problemima koje ima Partizan, na šta je burno reagovao generalni direktor Miloš Vazura i objasnio da nema nikakvih dugovanja. Sada kada je Igor Duljaj upitan da objasni da li je posle toga razgovarao na ovu temu sa nekim iz uprave, bio je vrlo kratak i odmah je stavio tačku: "Stara vest, Radnički Kragujevac - 14.00. Hvala".

U nekoliko navrata Duljaj je pohvalio i tim Radničkog, za koji ističe da odlično igra pod Feđom Dudićem i zato dodaje da je pred njegovim timom "najteža utakmica ove sezone". Zato je pozvao i navijače da u što većem proju dođu na "Čika Daču" kako bi im opet pomogli da dođu do sva tri boda.

Sigurno je da neće moći da računa na Kanutea, koji ima parne kartone, dok Filipović ima manju povredu. 

BONUS VIDEO: