AUUU

SKANDAL! BIVŠI FUDBALER LIVERPULA SE POBIO SA TRENEROM: Haos na treningu zbog JEDNE reči!

Autor Nemanja Stanojčić

Mamadu Sako ušao je u fizički obračun sa svojim trenerom Mičelom der Zakarianom.

Izvor: JB Autissier / Panoramic / Profimedia

Skandal potresa francuski Monpelje - došlo je do tuče između fudbalera i trenera! Mamadu Sako (33) fizički je nasrnuo na Mičela der Zakarijana (60) na treningu. Navodno je jermenski stručnjak nešto dobacio snažnom francuskom defanzivcu i to je bio početak haosa.

"Završili su na zemlji, morali su da ih razdvajaju, svađa se nastavila i u svlačionici. Sako je reagovao besno pošto mu je rečeno da je 'plačljivac'. Uhvatio je trenera za kragnu i bacio ga na zemlju", navodi francuski "L'Ekip". Monpelje se posle osam okla nalazi na 14. mestu i ima samo devet bodova.

Sako je prošao kroz omladinsku školu PSŽ-a i tamo je i započeo karijeru. Odatle je prešao u Liverpul, pa je onda bio u Kristal Palasu, prvo na pozajmici, pa je onda tu i ostao. Od 2021. je u Monpeljeu, a za reprezentaciju Francuske odigra je 29 mečeva. Što se der Zakarijana tiče, on je fudbalsku karijeru počeo u Nantu, a onda je prešao u Monpelje i tu je proveo čak 10 godina. Trenersku karijeru počeo je upravo u Monpeljeu, prvo u mlađim kategorijama, pa onda kao asistent, a u klubu je drugi put kao trener, pošto se vratio početkom godine.

BONUS VIDEO: