Neprijatno

POBEDIO ZVEZDU PA ZAKUKAO - NE STAVLJAJTE MI SO NA RANU!

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Trener Lajpciga Marko Roze nije želeo da se seća poraza koji mu i dan-danas teško pada.

Izvor: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Lajpcig je primio gol, imao momente kada je strepeo od Crvene zvezde, ali je na kraju odbranio domaći teren i trijumfovao sa 3:1. Trener domaćina Marko Roze je posle meča priznao da je meč bio jako izazovan. 

"Teška utakmica protiv teškog protivnika, imalli smo šanse da damo još golova, ali dali smo u kontri neke prilike Crvenoj zvezdi. Moramo biti oprezni kada budemo igrali sa njima za dve nedele", naglasio je Roze i objasnio na šta će se posebno obratiti pažnja na meču za dve nedelje: "Da branimo kontre! Imaju brze igrače, fizički jakog i dobrog napadača. Dosta momaka koji zmaju da igraju fudbal i zato u Beogradu moramo da igramo naš fudbal i da mislimo na kvalitete ovih igrača koji igraju za Crvenu zvezdu."

Roze se i u prošlosti sastajao sa Crvenom zvezdom, a kada je vodio ekipu Salcburga tada ga je Vladan Milojević nadmudrio i uspeo je da crveno-bele uvede u elitni rang evropskog fudbala

"Ne, ovo je potuno druga utakmice i više nisam u Salcburgu. Pitanja o tome su kao stavljanje prsta na otvorenu ranu. Zvezda me je tada zasluženo pobedila", završio je Roze. 

BONUS VIDEO: