Uživo

ZVEZDA SE OPET MUČILA NA KROVU! "Otpisani" doneli pobedu Baharu, a onda nepotreban kiks i POVREDA Glazera!

Crvena zvezda je slavila protiv IMT-a 2:1 (2:0) u meču koji je obeležila povreda Glazera.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je savladala IMT 2:1 (2:0) u 13. kolu Superlige, a kao i pre mesec i po dana - opet se mučila "na krovu". Za razliku od susreta sa Voždovcem, ovoga puta Zvezda je osvojila tri boda, ali će ponovo biti mnogo "minusa" o kojima će trener Barak Bahar morati da razgovara sa svojim igračima.

Nakon što su "otpisanI" Kraso i Olajinka od 22. do 26. minuta na semaforu ispisali 2:0, usledio je period igre u kome bi moglo da se kaže da je Zvezda "odrađivala posao". Igrala je u slabijem ritmu, nije previše stvarala šanse, a potom ju je IMT šokirao u 72. minutu kada je Radočaj postigao sjajan gol. Lobovao je golmana Popovića, što je bio i jedini šut na meču za "traktoriste", nedovoljan da napravi veću dramu na TC Stadion.

Problem za Zvezdu je što je ponovo bilo defanzivnih manjkavosti, a moglo bi da ihi bude još više ako se ispostavi da je golman Glazer povređen, pošto je na poluvremenu napustio igru. Urađeno je to iz predostrožnosti jer je dobio udarac po zglobu kada je igra bila stopirana, što bi mogla da bude glavobolja za Bahara pred iduće mečeve.

Crvena zvezda već 1. novembra igra protiv TSC-a, pa četiri dana kasnije protiv Radnika, da bi treću uzastopnu utakmicu na "Marakani" odigrala protiv Lajpciga u Ligi šampiona (7. novembar).

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt
20:22

KRAJ!

Crvena zvezda je slavila 2:1 protiv IMT-a golovima Krasoa iz 22. i Olajinke iz 26. minuta, a potom je u 72. minutu sebi nepotrebno zakomplikovala život kada je dozvolila Radočaju da smanji rezultat.

20:21

90' - Katai!

Probao je iz slobodnog udarca i namučio je Vukmirovića, poslednjim naporima je izbacio u korner! Igraće se još tri minuta...

20:15

85' - Drama!

Šerif je imao šansu da iskosa sa 13 metara savlada Vukmirovića, a onda još bolju priliku ima Katai koji je odbijenu loptu poslao u golmana. 

Izvor: MN Press

20:05

75' - Evo i Šerifa!

Menja sada i Bahar, šalje Endiajea na teren umesto Olajinke, pošto se Nigerijac nije proslavio u drugo poluvremenu.

20:03

72' - GOL! 2:1! RADOČAJ!

Pravo niotkuda gol IMT-a i to kakav! Radočaj je sa desnog boka poslao loptu koja je preletela Popovića i završila iza njegovih leđa, pa ćemo imati dramu!

IMT 2:1
Izvor: YouTube/Arena sport

19:59

68' - Lošiji fudbal u nastavku

Ajdinović je zamenio Zujeva, a Stamenić je ušao umesto Kodžića. Veliki broj promena i ne mnogo interesantno drugo poluvreme, igra se u lošem ritmu.

19:54

64' - Magiko na terenu!

Ulazi u igru Aleksandar Katai i to umesto najboljeg igrača današnje utakmice Žan-Filipa Krasoa.

19:48

55' - Poništen gol Zvezdi!

Žan-Filip Kraso je postigao gol, ali odmah je pomoćni sudija signalizirao ofsajd. Bio je za pola koraka ispred odbrane "traktorista" nakon dodavanja Stamenića, što je potvrdila i VAR soba.

19:39

Veliki problem za Zvezdu!

Omri Glazer ne može da nastavi meč, veliki problem za Baraka Bahara... Ne samo zbog današnje utakmice, nego i zbog toga što sledi rasplet u Ligi šampiona. Njega je zbog povrede zgloba zamenio Popović, dok je u igru ušao i Nikolić umesto Rodića. 

Promene i na drugoj strani - Savić menja Vukovića, a Luka Luković ulazi umesto Krstića.

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen

19:18

45' - Užas!

Naser Điga je ostao bez svesti posle šuta jednog igrača IMT-a i ukazuje mu se pomoć. Odmah je Jovan Šegrt prekinuo meč, ukazana mu je pomoć i biće sve u redu sa Đigom. Ima krvi, pukla mu je usna.

To je sve što smo videli u prvom poluvremenu.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

19:14

43' - Šta radi Glazer?

Driblao je Delevića na pet metara, dok se nije igralo, a onda dobio udarac zbo kog je ostao da zemlji. Uhvatio se za zglob i to može da bude problem za Crvenu zvezdu...

19:07

36' - Prvi žuti karton!

Prvi žuti na karton dobio je Krstić, bio je pregrub u duelu sa Kangom-

18:58

26' - GOL! OLAJINKA! 2:0 ZA ZVEZDU!

Zvezda sada izgleda kao na početku sezone, a i strelci su isti. Vladimir Lučić se lepo snašao na levoj strani, gurnuo je u prostor za Olajinku, a Nigerijcu nije bilo teško da savlada golmana IMT-a!

Olajinka 2:0
Izvor: YouTube/Arena sport

18:55

22' - GOL! KRASO! 1:0 ZA ZVEZDU!

Crvena zvezda vodi 1:0 golom Žan-Filipa Krasoa koji je apsolutno sve uradio u kontri... Povukao je loptu sa 35 metara, stigao do kaznenog prostora, bio okružen trojicom, ali se izvukao na jaču levu nogu i postigao maestralan gol! I time je poslao jasnu poruku Baraku Baharu...

Kraso 1:0
Izvor: YouTube/Arena sport

18:49

17' - STAMENIĆ!

Pravo niotkuda - stativa za Zvezdu! Stamenić se dugo nameštao na 20 metara, odapeo udarac koji je išao vrlo brzo, ali je na kraju završio na stativi.

Izvor: MN Press

18:47

15' - Miran period!

Iako je šansa Mijatovića najavila uzbudljivu utakmicu, od tada se uglavnom igra na sredini terena. Crvena zvezda drži loptu i traži "rupu" u igri Jandrićevog tima, dok IMT čeka kontre i za sada ih ne koristi.

18:34

2' - Mijatović!

Odmah velika šansa za Crvenu zvezdu. Mijatović je sa visine penala oprobao šut, nakon sjajnog prodora i pasa Vladimira Lučića, ali ni to što se demarkirao i izborio za poziciju nije bilo dovoljno za gol. Ćirković mu je dobro ušao u blok i sačuvao je mrežu svog tima!

18:32

1' - Meč je počeo!

Danas je IMT u crvenim dresovima, a Crvena zvezda u svojoj trećoj garnituri - beloj.

18:26

Sve je spremno!

19 stepeni u Beogradu, nema kiše, veštačka podloga "na krovu"... Sjajni uslovi za igru!

Izvor: MN Press

17:41

Izašli su sastavi!

IMT: Vukmirović, Vuković, Ćirković, Delević, Džinović, Golubović, Kodžić, Krstić, Zujev, Vukić, M. Luković.

CRVENA ZVEZDA: Glazer - Dragović, Điga, Rodić - Nedeljković, Kanga, Stamenić, Lučić - Kraso, Olajinka i Mijatović.

Izvor: MN Press

17:40

Dobro došli u MONDO live!

IMT i Crvena zvezda sastaju se večeras od 18.30 na stadionu Voždovca, pošto zdanje na kom inače igraju fudbaleri sa Novog Beograda ne ispunjava uslove Superlige. Debitant u najvišem rangu želi da pomuti planove treneru Baraku Baharu čiji tim je već "na krovu" izgubio jednom ove sezone, pa ni slučajno ne sme da im se ponovi partija iz sredine avgusta.

Ostanite uz MONDO, pratićemo meč iz minuta u minut. 

Ukratko

  • IMT - Crvena zvezda 1:2 (0:2)
  • Golove su postigli Kraso u 22, Olajinka u 26. i Radočaj u 72.
  • Povredio se Omri Glazer
učitaj još +