Fudbal

MARKO MU VADIO JEZIK IZ USTA, A MAJKA... Stigle prve informacije iz Urgentnog centra o fudbaleru Čukaričkog! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Dramatična situacija na utakmici Čukarički - Vojvodina.

Izvor: MN Press

Mladi fudbaler Čukaričkog Vojin Serafimović (18) doživeo je potres mozga na utakmici protiv Vojvodine u nedelju uveče. On je pravo sa terena odvezen u Urgentni centar kolima Hitne pomoći, a klub se oglasio sa najnovijim informacijama: "Po završetku meča stigle su i vesti iz bolnice, Serafimović je bio svestan, imao je nekoliko šavova, i biće pušten na kućno lečenje", saopšteno je.

Vojin Serafimović se srušio u 40. minutu meča posle duela sa napadačem Novosađana Normanom Kembelom, koji je nastavio meč posle kratke pauze - sa čalmom na glavi. Čim je pao mladi Vojin, pritrčao mu je kapiten Marko Docić i sudeći prema slikama sa stadiona deluje da je odmah preventivno izvadio jezik iz usta saigrača, a odmah su pritrčali i članovi medicinskog osoblja Čukaričkog.

Takođe, Vojinova majka takođe je hitno strčala sa tribina i ušla na teren da vidi kako joj je sin. Dok su njegovi saigrači ubrzavali Hitnu pomoć i dežurnu službu, potencijalno veoma opasna situacija završila se onako kako su se svi i nadali - bez težih posledica.

Serafimović će sigurno i u narednom periodu biti pod budnim okom lekara i biće praćeno njegovo stanje, ali prve informacije iz kluba nagoveštavaju da će se talentovani štoper uskoro pridružiti saigračima na terenu, gde mu je i mesto.

BONUS VIDEO: