Uživanje!

HIT FOTOGRAFIJA BALKANACA IZ FENERBAHČEA! Zbog njih gazi turski velikan, a zna se ko plaća ručak!

Autor Dušan Ninković

Protivnike razbijaju na terenu, a onda zajedno provode vreme i uživaju u Istanbulu.

Izvor: Facebok/eldin.adilovic/printscreen

Fudbaleri Fenerbahčea beleže impresivne rezultate od kako je u klub stigla balkanska kolonija - Dominik Livaković je spustio roletnu, Dušan Tadić je postao miljenik navijača, a Edin Džeko rešeta kao da nije na zalasku karijere. Ne čudi što je turski velikan izborio plasman u grupnu fazu Konferencijske lige, zatim tamo upisao tri pobede iz isto toliko mečeva, a uporedo i započeo dominaciju u domaćem prvenstvu.

Nakon još jedne ubedljive pobede u šampionatu Turske i tri postignuta gola Edina Džeka, kolonija fudbalera iz bivše Jugoslavije opustila se na zajedničkom ručku, sa kojeg se fotografija pojavila na društvenim mrežama. Jasno je ko je platio hranu, a čini se da je raspoloženje bilo na veoma visokom nivou!

"Posle tri gola zna se ko časti raju", napisao je na Fejsbuku Eldin Adilović, na čijem se profilu i našla fotografija na kojoj su trojica važnih igrača turskog velikana. Iza Dušana Tadića, Edina Džeka, Dominika Livakovića i Adilovića vidi se more, a i pogled preko njega je fantastičan. Baš kako su zaslužili momci nakon impresivnih rezultata Fenerbahčea. Pogledajte:

U društvu trojice fudbalera Fenerbahčea našao se još jedan Balkanac. Četvrti deo ove družine bio je Eldin Adilović (37), nekadašnji napadač iz Bosne i Hercegovine. On je svojevremeno nosio dres Čelika iz Zenice i Željezničara, a poslednje četiri godine karijere proveo je u četiri različita turska kluba. Karijeru je završio 2017. godine, a može da se pohvali titulom najboljeg strelca Premijer lige BiH, kao i sa dva nastupa za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje.

BONUS VIDEO: