Fudbal

"TO JE TSC, TO JE EVROPSKA UTAKMICA!" Crvena zvezda zove navijače na VAŽAN meč na Marakani

Autor Marina Periškić

Crvena zvezda se nada podršci navijača na predstojećoj utakmici protiv TSC-a na "Marakani".

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/Screenshot

Pred izabranicima Baraka Bahara stoji novi izazov u domaćem prvenstvu, jer u sredu u 19 časova, na stadionu "Rajko Mitić", dočekuju trećeplasirani tim na tabeli domaće Superlige Srbije. Crveno-beli će ugostiti TSC iz Bačke Topole u okviru odloženog osmog kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda želi da smanji zaostatak za Partizanom od sedam bodova (uz utakmicu manje) i to u jednom od najzahtevnijih susreta ove sezone. Prethodno odložena utakmica protiv TSC-a biće odigrana 1. novembra, a ulaznice su već u prodaji. Dve najbolje rangirane ekipe iz prethodne sezone će odmeriti snage, a Crvena zvezda poziva navijače da dođu na stadion i pruže podršku kako bi pobedili jedan od najkvalitetnijih srpskih timova. TSC je poznat po svojoj hrabroj igri, pa ovaj meč ima potencijal da bude jedan od najuzbudljivijih ove jeseni.

Da podseti sve navijače o važnosti duela, Crvena zvezda je napravila zabavan snimak u kojem dve devojke razgovaraju o najavljenoj utakmici. "Je l' idemo u sredu idemo na Marakanu?", upitala je svoju drugaricu. Druga devojka odgovara: "Zašto? Ne igra se Evropa ove nedelje", odgovorila je. Odmah je usledio odgovor navijačice crveno-belih: "Igramo protiv TSC-a, oni igraju u Evropi, utakmica je važna". Potom se složila i druga devojka i odgovorila "Dobro, onda idemo". Ceo video možete da pogledate ovde:

Crvena zvezda poziva navijače na Marakanu
Izvor: Youtube / FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO: