STVARNO!?

BRUKA I SRAMOTA NA DODELI "ZLATNE LOPTE": Izviždali golmana Argentine, a onda ih je Drogba sve UĆUTKAO!

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte neverovatnu scenu sa dodele "Zlatne lopte".

Izvor: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Džud Belingem je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača, Erling Holand za najboljeg strelca prethodne sezone, Lionel Mesi je ponovo podigao "Zlatnu loptu", a njegov kolega iz reprezentacije Emilijano Martinez je golman godine! Iako igra za Aston vilu, ne može se reći da je iznenađenje što je pobedio konkurenciju pošto je na Svetskom prvenstvu branio maestralno, uz potez u 122. minutu kada je "skinuo" šut Kola Muanija i Argentini doneo svetsku titulu "na penale".

Međutim, kada titulu treba da dobijete na tlu Francuske, sve se menja. Ne samo da je "Dibu" iritirao navijače Francuske zbog ove odbrane, nego i zbog načina na koji je posle proslavio svetsku titulu i nagradu za golmana turnira, pa je i na skandalozan način pričao i o Kilijanu Mbapeu. Zato su njega jedinog sačekali zvižduci u Parizu.

Zvižduci su posebno postali glasni kada je na ekranu pokazana odbrana Kola Muaniju - koja mu je upravo i donela priznanje za najboljeg - zbog čega je Didije Drogba morao da interveniše. Čuveni fudbaler, sada voditelj "Zlatne lopte", zamolio je sve da prestanu da zvižde i da poštuju fudbalera Argentine, što je Martinez posebno znao da ceni, pa je s mirom mogao da održi govor pred punom salom.

Pogledajte ovu nezapamćenu scenu na dodeli "Zlatne lopte":


BONUS VIDEO: