Svaka čast!

OVAJ DEČAK JE NAJVEĆI HIT ŠPANSKOG FUDBALA: Dva puta prilazio velikoj zvezdi, pa sve oduševio! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastičan potez mladog navijača kojem je Takefusa Kubo poklonio dres Real Sosijedada.

Izvor: Twitter/bernasancheztv/printscreen

Fudbaleri Real Sosijedada savladali su šestoligaša Bunjol na gostovanju u okviru Kupa Kralja, a jedan dečak zauvek će pamtiti meč koji je gledao. U jednom trenutku on je prišao klupi za rezerve gostujućeg tima i japanskog fudbalera Takefusa Kuba pitao za dres. Japanc mu je izašao u susret, a dečak je pronašao način da se zahvali.

Otišao je nazad na svoje mesto, gde su mu pomogli da preko jakne obuče dres sa brojem 14, a zatim se punih ruku vratio do klupe. Japanski fudbaler i jedan od najatraktivnijih igrača u španskom fudbalu dobio je na poklon kesu kokica, kako bi mogao da prezalogaji tokom povratka u San Sebastijan. Ova scena oduševila je navijače na društvenim mrežama i nije joj mnogo trebalo da postane hit. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Takefusa Kubo je kao jedan od najtalentovanijih fudbalera Azije svojevremeno pohađao Barseloninu školu, ali ga je kasnije kupio Real. Ipak, ni u jednom timu nije ostavio dublji trag i sebe je pronašao tek kada je pojaoa Real Sosijedad. I ove sezone je jedan od najboljih igrača u Primeri. U dosadašnjem toku sezone na deset prvenstvenih mečeva ima pet golova i dve asistencije, dok je jednu asistenciju upisao i u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: