Ekskluziva!

"TO ŠTO SRBI PIŠU NIJE ISTINA!" Ponoćni sastanak stigao do Izraela - evo šta kažu o navijačima i Baharu!

Autor Dušan Ninković

Trener Barak Bahar imao razgovor sa navijačima, ali izraelski mediji kažu da nije bilo ništa više od toga.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa TSC-om u odloženoj utakmici osmog kola Superlige Srbije, nakon čega ih je severna tribina zvižducima i uvredama ispratila u svlačionicu. Tu nije bio kraj - najvatrenije pristalice Crvene zvezde imale su sastanak sa igračima i stručnim štabom nakon utakmice koja je odigrana u sredu uveče, ali na njemu nije bilo nikakvog sukoba!

Kako prenosi najuticajniji izraelski portal "one.co.il" na sastanku igrača, trenera i navijača nije bilo sukoba niti incidenata, kako je ranije pomenuto u srpskim medijima. Ovaj sajt saznao je da su navijači mirno napustili stadion nakon završenog razgovora, o čemu je na neki način govorio i kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović. Iskusni defanzivac istakao je da je razgovor bio miran i bez ikakvih problema!

Portal iz Izraela otkriva i da nisu tačni navodi o eventualnoj istrazi koja će biti pokrenuta o dešavanjima na stadionu. Po njihovim rečima to nije tačno, jer razgovor ni u jednom trenutku nije prerastao čak ni u ozbiljniju raspravu - pa samim tim nije bilo ni incidenata. Podsećamo, u četvrtak prepodne u srpskim medijima pojavila se inforamcija da će igrački, stručni štab, komesar za bezbednost i obezbeđenje Crvene zvezde morati da dostave izjave o dešavanjima na stadionu, a da će policija i tužilaštvo tražiti i video materijal sa kamera kako bi se utvrdilo šta se desilo. Izraelci kažu - ništa se nije desilo! 

BONUS VIDEO: