OPA!

ZVEZDI NIJE VALJAO, A U EMIRATIMA IDE KA TITULI: Miloš Milojević dobio derbi, dobio nagradu za TRENERA meseca!

Autor Milutin Vujičić

Neočekivano dobri rezultati Miloša Milojevića odmah po dolasku u Emirate.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je još tokom proleća odlučila da će smeniti Miloša Milojevića bez obzira na rezultate i izabrala je Baraka Bahara. Dok trenutno postoje problemi u igri osvajača "duple krune", pogledi navijača ne mogu da se ne usmere i ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima gde sada radi Miloš Milojević koji i te kako može da se pohvali rezultatima.

Milojević je posle odlaska iz Zvezde vagao ponude sa severa Evrope i Emirata, a na kraju je seo na klupu Al Vasla i ne može da kaže da je pogrešio. Niti oni mogu da kažu da su pogrešili... Al Vasl je trenutno lider šampionata UAE i ima 17 bodova iz sedam odigranih utakmica. Uz to, pobedili su i prvog pratioca i "izazivača" Al Ain 3:1 i tako su postali favorit za osvajanje titule, mada ima još mnogo da se igra.

Što se tiče Milojevića, ni njegovi rezultati ne prolaze nezapaženo, tako da je proglašen najboljim trenerom lige UAE za oktobar zbog neočekivano dobrih rezultata sa Al Vaslom. Pet pobeda i dva remija u prvih sedam kola su nadmašila očekivanja i najvećih optimista, posebno ako se zna da ima klubova koji ulažu daleko više novca od njih.

Prošle sezone bili su četvrtoplasirani, a sada su ambicije porasle i videćemo da li će Al Vasl uz tek nekoliko stranaca - od kojih je ubedljivo najpoznatiji Haris Seferović - moći da održi ovakav nivo do kraja prvenstva.


BONUS VIDEO: