DRAMA

ZNA SE KO JE OTEO RODITELJE FUDBALERA LIVERPULA! Majku su spasili, a oca sad traži i vojska - operacija u džungli!

Autor Milutin Vujičić

Luis Dijaz se nada da će porodična drama da se završi dobro, ali i dalje ne stižu sjajne vesti iz Kolumbije.

Izvor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kolumbijski fudbaler Luis Dijaz prolazi kroz najteži period u životu. Otmičari su mu kidnapovali roditelje u rodnoj Kolumbiji, a za sada je policija uspela samo da oslobodi majku. Od oca i dalje nema ni traga ni glasa, pa se sada u čitav slučaj uključila i vojska koja strahuje da se otmičari sa njim kriju u džungli na granici sa Venecuelom, ako ne i u drugoj državi.

Sada je objavljeno da je oca fudbalera otela gerilska grupa i da ga drži kao zarobljenika. "Zahtevamo da ELN odmah oslobodi gospodina Luisa Dijaza i podsjećamo ih da je njihova puna odgovornost da garantuje njegov život i integritet", navedeno je u saopštenju uz poruku da je otmica "kriminalno delo" koje krši međunarodno humanitarno pravo, dodajući da je vreme da oslobode nesrećnog čoveka.

Gabi Dijaz, brat fudbalera Liverpula, rekao je za "Si-En-EN" da porodica nije dala zvanične izjave novinarima prema uputstvu vlasti, ali će sazvati konferenciju za novinare kasnije. Što se tiče Luisa Dijaza, on se vratio treninzima fudbalera Liverpula i čini se da će biti na raspolaganju za meč sa Lutonom.

BONUS VIDEO: