Fudbal

BISER PARTIZANA ODLAZI KAO SLOBODAN IGRAČ! Isplivali novi detalji, neće ni u Real ni Barsu, već TAMO!

Autor Nemanja Stanojčić

Matija Popović će najverovatnije karijeru nastaviti u Milanu.

Izvor: MN Press

Matija Popović (17) karijeru će po svemu sudeći nastaviti u Milanu. Veliki talenat Partizana nije potpisao novi ugovor sa crno-belima, a trenutni mu ističe 31. decembra. Posle toga kao slobodan igrač može da bira novi klub i izgleda da je italijanski velikan dobio trku, tako tvrde mediji u Španiji.

Za njegove usluge bili su zainteresovani Barselona, Real Madrid i Borusija Dortmund, ali sada stižu informacije da su "rosoneri" najbliži njegovom potpisu i da vode u trci. Njega je ugledni britanski list "Gardijan" uvrstio među 60 najvećih talenata na svetu. "Najbolje ga opisuje nadimak 'srpski Miču', a neki ga vide kao mešavinu Aleksandra MItrovića ili Sergeja Milinkovića-Savića što najbolje govori koliko je raznovrstan i prilagodljiv svakoj napadačkoj ulozi", navodi se u tekstu.

O njemu je letos govorio i generalni direktor Miloš Vazura. "Radi se o detetu iz omladinske škole, pričali smo i sa njegovim ocem. Klub neće trpeti ucene nijednog oca dok sam ja ovde, sigurno nećemo davati nikakve procente. Mogu da kažem da se radilo o 50 odsto od dalje prodaje. Dobio je ponudu koja je najveća u istoriji kada se radi o mladim igračima, jer smatramo da je veliki talenat i ta ponuda i dalje stoji. Odgovor nismo dobili, ako ne potpiše, želim mu sve najbolje, poželeću mu srećan put ako ode, mada sam ubeđen da to nije dobar potez", rekao je Vazura.

BONUS VIDEO: