Fudbal

VLAHOVIĆ IDE IZ JUVENTUSA, VEĆ SU MU NAŠLI ZAMENE! Saga se nastavlja - gde će Srbin završiti?

Autor Marina Periškić

Juventus traži zamenu za Dušana Vlahovića...

Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Juventus je spreman da proda Dušana Vlahovića. Već gleda potencijalne zamene za srpskog napadača, a navodno je prva opcija napadač Evertona Beto. On je ostao u Torinu, iako je bilo spekulacija u vezi odlaska i tokom leta, ali se i dalje muči da nađe pravu formu pod vođstvom Masimilijana Alegrija.

Zbog svega toga sportski direktor Kristijano Đuntoli gleda moguće opcije za naredno leto. Jedna od ideja je Romelu Lukaku koji je trenutno na pozajmici u Romi, ali su navijači jasno poručili upravi kluba da ga ne žele u Juveu. Prati se i Alvaro Morata, ali je on nedavno produžio ugovor sa Atletiko Madridom, pa je tako jedina prava opcija ostao Beto.

Što se njega tiče, on je iz Udinezea prešao u Everton za 30 miliona evra, ali još uvek nije uspeo da se dokaže u Premijer ligi. Uglavnom ulazi sa klupe, tako je bilo u porazu od Liverpula u Premijer ligi krajem oktobra (2:0), pa i u Liga kupu protiv Barnlija (3:0) kada je bio asistent. Uz njega prati se i situacija sa Džonatanom Davidom iz Lila, ali je on u ovom momentu označen kao preskupa opcija.

BONUS VIDEO: