Podrška!

TURCI APLAUDIRALI, A DUŠAN TADIĆ NIJE MOGAO DA VERUJE: Šokantne scene nakon prvog poraza Fenerbahčea!

Autor Dušan Ninković

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić miljenik je navijača i niko ga ne kritikuje za poraze, već ga samo bodre pred nove važne mečeve.

Izvor: Twitter/elpistolero11_/printscreen

Fudbaleri Fenerbahčea zabeležili su prvi poraz u aktuelnoj sezoni - iako su golovima Dušana Tadića sa bele tačke u 61. i 90. minutu pokušavali da se vrate u meč protiv Trabzona (3:2). Nisu uspeli u tome, ali im navijači nisu okrenuli leđa. Na kraju meča dočekali su ih aplauzima i pesmama koje treba da ih motivišu za naredne mečeve, a jedan od novih ljubimaca najvatrenijih pristalica Fenera bio je u šoku.

Među navijačima turskog velikana postao je hit snimak na kojem se vidi kapiten reprezentacije Srbije koji rukama krije lice, zatim se pozdravlja sa saigračima i u neverici odmahuje glavom jer je njegov tim izgubio. Tadić je za kratko vreme kupio navijače Fenerbahčea pa ga niko ne krivi za poraz, već na društvenim mrežama šalju poruke podrške i pozivaju ga da tim povede u nove pobede već od narednog meča!

Tadić u Istanbulu već ima glavnu ulogu u timu - povremeno je kapiten ekipe, a navijači najviše vole Edina Džeka i njega. to je moglo da se vidi i kada su srpskom fudbaleru pevali na utakmici Evrolige u Minhenu ili kada su bili u transu zato što se Dušan pojavio na treningu košarkaša - tom prilikom popričao je sa Melihom Mahmutogluom koji je klupska legenda i šutirao slobodna bacanja u društvu Marka Gudurića. Pogledajte reakcije nakon poraza:

Fenerbahče je upisao prvi poraz u sezoni računajući sva takmičenja - pošto su do sada imali maksimalan učinak u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, grupnoj fazi tog takmičenja i šampionatu Turske. Poraz u 11. kolu prvenstva omogućio je Galatasaraju da preuzme lidersko mesto na tabeli, ali je jasno da će se do kraja sezone voditi izuzetno neizvesna borba za titulu. Ovako izgleda tabela:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: