Auu!

SPEKTAKULARAN GOL BIVŠEG NAPADAČA ZVEZDE: Po blatu driblao redom, pa pogodio mrežu iz mrtvog ugla! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sjajan pogodak napadača koga pamtimo iz domaće lige.

Izvor: Arena sport/screenshot

Kakav je gol viđen u Premijer ligi BIH! Nekadašnji omladinac Crvene zvezde i bivši fudbaler Vojvodine, Zemuna i Spartaka iz Subotice Stefan Denković postigao je neverovatan gol u pobedi Igmana nad Zvijezdom 3:1. 

Igman je poveo golom Darka Bodula u 24. minutu, samo četiri minuta kasnije je Karaklajić izjedačio, ali je potom Mirsad Ramić pred poluvreme dao gol za 2:1. Ipak najbolji momenat utakmice desio se u 80. minutu kada je Denković dao neverovatan gol.

On je dobio dugu loptu sa svoje polovine terena, a onda je po levoj strani krenuo u prodor. Iako je teren bio jako loš Denković je uspeo da prođe jednog čuvara, a onda sjajnim driblinzima u šesnaestercu da dođe u situaciju 1 na 1 sa golmanom. Ipak, bio je u jako teškoj poziciji, ali je iz mrtvog ugla uspeo da postigne pogodak! Pogledajte kako: 

Denković ima 32 godine i nakon što je prošao omladinsku školu Crvene zvezde igrao je za Sopot na pozajmici. Zatim je proveo dve godine u Hapoelu iz Haife, a nakon kratkog zadržavanja u Vovjodini igrao je za Puškaš Akademiju. Zatim je posle Zemuna igrao za Bokelj i Sutjesku u Crnoj Gori, a onda je ostavio dubok trag u Spartaku iz Subotice za tri godine. Nakon Kazahstana i Gruzije igrao je za Dečić pre Igmana. Pogledajte njegov pogodak od 2:44 na ovom snimku: 

Igman Zvijezda
Izvor: YouTube/Arena sport