Fudbal

OFK BEOGRAD POBEDIO GOLOM SA POLA TERENA: Bomba Saše Markovića na Karaburmi, za neverovatan preokret (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

OFK Beograd preokrenuo za minut i po, a dugo će se pričati o golu "desetke" domaćina, Saše Markovića.

Izvor: YouTube/Mozzart Bet Prva liga Srbije/MN Press

OFK Beograd niže pobede u drugoj ligi, a u nedelju je ostvario jednu od najdramatičnijih - golom veziste Saše Markovića sa polovine terena. U samo minut i po, "romantičari" su na Karaburmi napravili preokret protiv Mačve iz Šapca za konačnih 2:1, a po pljusku i nevremenu jako lep gol dao je povratnik iz inostranstva i nekadašnji igrač Partizana.

Čim je krenuo sa centra posle izjednačujućeg gola Nikole Kneževića za OFK Beograd, Marković je video gde da pošalje loptu i uradio je to sa 40 metara. Slavio je trčeći ka istočnoj tribini i ka navijačima "Plavoj uniji", skinuo dres sa brojem "deset", izazvao oduševljenje na Omladinskom stadionu...

OFK Beograd je ovom pobedom napravio još jedan siguran korak ka povratku u Superligu. Marković ima veliku ulogu u dobrim rezultatima "romantičara", jer je postigao sedam golova u Prvoj ligi Srbije, a tri u poslednje tri utakmice. Pogledajte današnji:

OFK Beograd je ubedljivo prvi posle 14 kola i ima 36 osvojenih bodova, dok je na drugoj poziciji Dubočica sa 23, a trećeplasirani je Tekstilac sa 22.

BONUS VIDEO: