RUŽNO

SKANDAL! RASISTI OPET VREĐALI VLAHOVIĆA: Čuo je RUŽNE povike s tribina, pogledajte reakciju! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Navijači Fiorentine vređali su Dušana Vlahovića.

Izvor: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski napadač Dušan Vlahović otišao je iz Fiorentine još u januaru 2022. godine, ali navijači i dalje ne mogu da mu oproste što je prešao u redove Juventusa, koga smatraju velikim rivalom. Pisali su mu razne užasne poruke po odlasku u Torino, pretili mu, dok su prethodne noći - kada je opet došao na "Artemio Franki" - bili posebno inspirisani da ga uplaše, tako da su ga od početka čekali zvižduci.

Alegri je "štitio" svog igrača tako da je meč počeo sa klupe i ušao je u 68. minutu uz salvu zvižduka, ali je kući otišao zadovoljniji jer je Juventus slavio 1:0 golom Miretija iz rane faze utakmice. Uz to, Fiorentina bi mogla i da dobije kaznu, ne zbog zvižduka kada je Vlahović ulazio, nego zbog onoga što se desilo ranije...

Dok je samo "ispitivao" teren u civilu, navijači Fiorentine su primitivno vređali Dušana Vlahovića. Skandirali su mu "Ciganine", što nije prvi put od njih da vidimo da im je rasizam kao dobar dan. Videćemo da li će ovoga puta reagovati rukovodstvo FS Italije, pošto je već nedopustivo da u skoro svakom kolu Serije A viđamo slične rasističke scene koje se guraju pod tepih, umesto da se na vreme kazne izgrednici.

U svakom slučaju, Vlahovića su vređali navijači kluba u čijem dresu je dao 49 golova, pa su preko noći zaboravili sve lepe trenutke. Što se njega tiče, sve to je mirno podneo i nasmejao se:


BONUS VIDEO: