NEOČEKIVANO

VELIKO IZNENAĐENJE! Poznato gde Zvezda ide na pripreme, menja lokaciju posle DOSTA vremena

Autor Milutin Vujičić

Navikli smo da Crvena zvezda uglavnom ide na istu lokaciju tokom priprema, a ovoga puta je napravljena promena.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvenu zvezdu u utorak od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" očekuje možda i najvažniji meč sezone protiv Lajpciga u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona, a za to vreme rukovodstvo radi već na planu priprema za zimu. Tako je odlučeno da će crveno-beli na zanimljivu destinaciju, gde nikada do sada nisu išli na pripreme!

Godinama unazad bili su to Turska, Slovenija, Kipar ili čak Austrija, međutim ovoga puta Zvezda će se za proleće spremati u Kataru. U zemlji u kojoj je organizovano Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022, crveno-beli će imati i nekoliko jakih priprema, između ostalog opet sa Zenitom iz Sankt Peterburga. Sa ovim klubom igrali su i letos u sklopu priprema, kada je Crvena zvezda osvojila turnir na kome su pored Rusa učestvovali i Fenerbahče i Nefči.

Za sada nije poznato još kada će tačno početi pripreme za prolećni deo sezone, ali prethodnih godina obično je "prozivka" bila nakon Božića. Do tada, Zvezda ima još sedam utakmica u domaćem prvenstvu, tri u Ligi šampiona i jednu u Kupu Srbije.

BONUS VIDEO: