NEKA JE!

SKANDIRALI MU "CIGANINE", A VLAHOVIĆ IM ODGOVORIO... Brutalna poruka za rasiste koji ga vređaju čim istrči na teren!

Autor Milutin Vujičić

Dušan Vlahović odgovorio rasistima koji navijaju za Fiorentinu.

Izvor: Profimedia/Hellraiser Photo Agency / Alamy / Alamy

Srpski napadač Dušan Vlahović vratio se prethodne noći na stadion "Artemio Franki" na kome je s uspehom nastupao za Fiorentinu, međutim pošto je ovoga puta u dresu njima mrskog Juventusa - dočekali su ga zvižduci. I to je sasvim u redu i u skladu sa navijačkim običajima, međutim ono što je neprihvatljivo je što je i deo stadiona na rasnoj osnovi vređao srpskog fudbalera.

I pre utakmice, kao i na samoj kraju, čuli su se povici "Ciganine", na šta Vlahović nije želeo da reaguje i bude isprovociran, nego je ovim navijačima odgovorio na Instagramu. Podelio je fotografiju sa meča uz dodatak "krune", dok je takođe napisao i jasnu poruku za sve rasiste sa stadiona.

"Bez obzira na situaciju, nemojte dozvoliti da emocije nadvladaju vašu inteligenciju", napisao je Vlahović poruku koja je jasno adresirana navijačima Fiorentine, za koje je nekada bio heroj.

Podsetimo, srpski napadač je ponikao u Juventusu, a potom je još kao tinejdžer otišao u Fiorentinu. Za četiri godine u prvom timu zabeležio je 108 utakmica i na njima je upisao 49 golova uz osam asistencija, da bi potom prešao u redove Juventusa za 80 miliona evra. Navijačima je teško palo jer Juventus smatraju za svog najvećeg rivala, što bi teško moglo da se dokaže ako znamo da Fiorentina nije ni blizu "izazivača" za titulu.

BONUS VIDEO: