AU!

ALBANSKA MAFIJA SA KOSMETA UPALA U VILE RONALDA I MESIJA! Jednog su poštedeli, a drugog opljačkali - ŠEF je ovo naredio!

Autor Milutin Vujičić

Navodno, šef albanske bande sa Kosmeta je naredio da Lionela Mesija ne opljačkaju.

Izvor: YouTube/TNT Sports

Fudbaleri su postali "laka meta" pljačkašima, pre svih u Španiji, a jednu od njih predvode Albanci sa Kosmeta. Njihov šef, koji je tražen i hapšen, sada je navodno govorio za španski list "Espanjol". Predstavio se lažno kao Alberto, ispričavši da je sve počelo 2012. godine kada je uspeo da opljačka kuću pokojnog Johana Krojfa. Iz kuće legende Ajaksa i Barselone odneo je plen u vrednosti od 20.000 evra, s tim da je Holanđanin prijavio da je u pitanju 500.000.

I nije samo Krojf bio na meti, nego i mnogi drugi, poput recimo Kristijana Ronalda... Ova kosovsko-albanska grupa je opljačkala kuću slavnog fudbalera u Madeiri i odneli su veliki novac, dok su isto želeli da naprave i njegovom najvećem rivalu Lionelu Mesiju i predomislili se u poslednji čas. Bar tako oni tvrde.

Prema rečila "šefa" mafije, njegov drugi tim je ušao u Mesijevu vilu u Kasteledelfsu, kraju Barselone u kome je Mesi tada živeo, ali ništa na kraju nisu odneli. Ako je verovati Albertu, to je zato što mu je Mesi omiljeni fudbaler i da zbog poštovanja prema njemu nije želeo da ga opljačka, ali se onda postavlja pitanje zašto su uopšte krenuli u pljačku? Sigurno su znali čija je vila u pitanju, nije da je to tajna u Barseloni.

"Pre oko godinu dana ušli smo u njegovu kuću. Mesi je tada već bio u Parizu, a tu su živeli njegovi roditelji. Dobro poznajem taj kraj, mogao sam ali nisam hteo iz poštovanja prema Mesiju. Volim ga i to je to. Nekoliko puta sam čak i zaustavljao ljude koji su hteli da upadnu u Mesijevu kuću", ispričao je Alberto.

Uz pomenutog Krojfa i Ronalda, albanska mafija sa Kosmeta je upadala i krala stvari iz vila Karima Benzeme, Anhela di Marije, Alvara Morate i Serhija Ramosa.

BONUS VIDEO: