Fudbal

KAD SI U PARTIZANU, ONDA JE TO POSAO! Heroj crno-belih: Bitno je samo jedno!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Jovanović bio je junak pobede Partizana u Novom Pazaru.

Izvor: MN Press

Partizan je nastavio da niže pobede, upisao je 12. trijumf u Superligi i pobedio u Novom Pazaru (1:0). Gol za tri boda postigao je Ksander Severina već u drugom minutu meča, a do kraja je moglo da bude još golova. Da se to ne dogodi pobrinuo se Aleksandar Jovanović koji je imao neke fantastične intervencije.

Zahvaljujući njemu tim Igora Duljaja sačuvao je prednost i na terenu i na tabeli, pošto je ostavio svoj tim na "+6" u odnosu na Crvenu zvezdu. "Znali smo da nas očekuje teška utakmica jer Novi Pazar ima sjajne individualce koji mogu u svakom trenutku da naprave razliku. Značio je taj gol na početku! Mogli smo i da povećamo prednost ubrzo nakon tog gola, ali bitno je da se sve dobro završilo. Uzeli smo tri boda i okrećemo se nedelji", rekao je Jovanović.

Napadao je domaćin i imao nekoliko odličnih šansi, ali je Jovanović "zaključao" svoj gol. "Kad si u Partizanu, očekuje se od golmana da na nekim utakmicama direktno donosi bodove. Nije fraza, ali samo sam radio svoj posao. Štoperski tandem je danas bio odličan, ali generalno je cela ekipa danas bila jako dobra odbrambeno. Pokazujemo karakter kad je teško i kada se lomi utakmica. Verujem da ćemo tako i nastaviti."

Sledi meč sa Čukaričkim. "Gledamo samo sledeću utakmicu i naravno - uvek je bitno da se ne primi gol jer daje ekipi dodatno na samopouzdanju."

Imao je poruku i za navijače. "Ponavljamo stalno - zaista nam znače! Osećamo njihovu podršku i daju nam taj dodatni vetar u leđa. Idemo dalje ujedinjeni", zaključio je Jovanović.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: