Fudbal

CRVENA ZVEZDA ISPALA IZ LIGE ŠAMPIONA!

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaleri srpskog tima imaju još dva meča u grupnoj fazi, ali nemaju šanse za drugo mesto.

Izvor: MN Press

Mladi fudbaleri Crvene zvezde neće igrati u nokaut fazi Lige šampiona, pošto su u četvrtom kolu igranja po grupama upisali treći poraz. Od njih su u Beogradu bili bolji vršnjaci iz Lajpciga (1:0), koji će zajedno sa Mančester sitijem voditi borbu za prvo mesto u grupi.

Jedini gol na meču u Beogradu postigao je holandski fudbaler Janik Eduardo, koji je nakon dva driblinga majstorski pogodio dalju stativu, nakon čega se lopta odbila u gol Crvene zvezde. To je bilo dovoljno za pobedu nakon koje RB Lajpcig ima 10 bodova, čak sedam više od trećeplasirane Crvene zvezde, na dva kola do kraja grupne faze.

Momcima koji nose dres nemačkog tima sada predstoji borba za prvo mesto u grupi - Mančester siti takođe ima 10 osvojenih bodova. Za Zvezdu naredna dva susreta neće imati takmičarski značaj. Na gostovanju u Bernu odmeriće snage sa jedinim timom koju su savladali i mogli bi da odbrane treće mesto u grupi protiv Jang Bojsa, a zatim će u poslednjem kolu dočekati Mančester siti što će n enadu Milijašu verovatno poslužiti kao jedna dobra provera pred nastavak sezone u domaćem prvenstvu. Ovako izgleda tabela:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO: