Neočekivano

ŠOK U LIGI ŠAMPIONA: Barselona pala na kolena, Ukrajina "gori" posle velike pobede!

Autor Nikola Lalović

Odmah smo videli veliko iznenađenje u Ligi šampiona pošto je Šahtjor razbio Barsleonu!

Izvor: Susanne Hübner, Susanne Huebner / imago sportfotodienst / Profimedia

Odmah smo videli šok u Ligi šampiona! Šahtjor je kao domaćin uspeo da savlada Barselonu 1:0, a meč je rešio pogodak Sikana u 40. minutu meča.

Napadala je Barselona do kraja, ulazili su Pedri, Feliks, Jamal i Balde u drugom poluvremenu, probao je na sve načine Ćavi da preokrene utakmicu, ali od toga nije bilo ništa. I pored ovog poraza Barselona je ostala prva u svojoj grupi sa devet bodova, dok su iza nje Porto i Šahtjor sa po šest bodova, dok Antverpen nema poene. Ipak ako Porto dobije Antverpen mogao bi da preskoči Barsu na čelu tabele.

U drugom meču u ranom terminu Lige šampiona Borusija Dortmund je uspela da savlada desetkovani Njukasl 2:0. Englezi su jedva skupili tim za ovo gostovanje i došli su sa 11 igrača, pa nisu mogli da se odupru rivalu. Prvi gol na meču bio je deo Nikolasa Fulkruga, dok je drugi pogodak postigao Julijan Brandt. U toj grupi Borusija je sada prva sa sedam bodova, PSŽ ima bod manje uz jednu odigranu utakmicu manje, a Njukasl četiri boda. Milan je poslednji sa dva boda, ali bi pobedom nad PSŽ-om na svom terenu mogao da se vrati u igru. 

BONUS VIDEO: