Titula!

DELIJE OVAKO DOČEKALE IGRAČE POSLE PORAZA! Fudbaleri došli na Sever, a oni im poručili jedno! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Fudbaleri Crvene zvezde su odmah posle meča sa Lajpcigom otišli ka severnoj tribini "Marakane" i tamo su dobili vrlo jasnu poruku.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Posle poraza Crvene zvezde od Lajpciga, navijači crveno-belih odmah su pozvali igrače do severne tribine i tamo im poslali poruku u samo dve reči: "Hoćemo titulu!". Desetak minuta posle meča stajali su igrači Zvezde pred severnom tribinom i slušali su skandiranje Delija, koje su prethodnih nedelja oštro kritikovali fudbalere zbog poraza u Superligi, ulazili i u svlačionicu i tražili reakciju na zaostatak od šest bodova u odnosu na Partizan.

Crvena zvezde je napadala u finišu meča sa Lajpcigom, uspela da smanji posle 2:0 za Lajpcig i da namuči nemački tim, ali je na kraju ekipa Baraka Bahara savladana i ispala je iz igre za odlazak u nokaut fazu takmičenja. Ostaje nada za treće mesto i igranje u Ligi Evrope, ali prioritet navijača je jasan - osvajanje titule.

Jasno je da se misli na titulu u Superligi gde tim sada drži drugo mesto sa, deluje velikih, šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Partizan koji je zaređao 12 pobeda zaredom. Pogledajte kako je izgledao susret igrača sa navijačima posle meča:

BONUS VIDEO: