Fudbal

DRAMA NA MARAKANI! Navijači dozivali Hitnu pomoć, muškarac TEŠKO POVREĐEN! Navijao i pao sa tribina

Autor Milutin Vujičić

Tokom drugog poluvremena došlo je do komešanja kada je primećeno da je jedan navijač pao sa tribina.

Izvor: MN Press

Početkom drugog poluvremena utakmice Crvena zvezda - Lajpcig, došlo je do dramatične situacije na stadionu "Rajko Mitić", kada je morala da interveniše i Hitna pomoć. Šta se tačno desilo? Muškarac M.L. (43) pao je sa tribina direktno na beton i zadobio je teške telesne povrede i u teškom stanju je prebačen u Urgentni centar.

Prema poslednjim informacijama, pretpostavlja se da se nesrećni M.L. okliznuo dok je navijao (padala je jaka kiša u Beogradu), a potom je pao i glavom udario o beton jer je završio "u kanalu". Odmah je reagovala ekipa Hitne pomoći, pozvali su je navijači, tako da se muškarcu ukazivala pomoć dobrih deset minuta. Nezvanične informacije govore da je u pitanju teška telesna povreda glave i o čitavom slučaju je obavešteno i tužilaštvo koje će sprovesti istragu.

Podsetimo, Lajpcig je pobedio Crvenu zvezdu 2:1 pred punom "Marakanom" i tako je prošao dalje u nokaut fazu Lige šampiona, dok su igrači srpskog šampiona posle susreta otišli kod navijača i tražili podršku u pokušaju da izbore treće mesto u grupi, odnosno nastavak takmičenja kroz Ligu Evrope.

(MONDO/Telegraf)

BONUS VIDEO: