NAPRAVILI JOJ HAOS

SLIKALI ME SA BALKANCEM I ZAMALO OTKAZ! Poznata italijanska novinarka prošla kroz PAKAO: Skoro me uništilo! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Zbog jedne fotografije Đorđa Rosi je umalo izgubila posao.

Izvor: Instagram/giorgy0506/Screenshot

Italijanska novinarka Đorđa Rosi otkrila je za tamošnje medije da su joj fotografije sa jednim fudbalerom napravile velike probleme na poslu. Sve se desilo slučajno kada su paparaci fotografisali Đorđu sa Miralemom Pjanićem, dugogodišnjim reprezentativcem Bosne i Hercegovine, a njoj je zbog toga pretio otkaz!

Televizija "Mediaset", čije je bila zaštitno lice, bila je besna zbog toga što su se pojavile informacije da je u vezi sa Pjanićem. Đorđa Rosi je morala da demantuje takve navode i istakla je da ne postoji ništa između njih dvoje, pa je tako jedva uspela da izbegne otkaz pošto televizija brani svojim zaposlenima da se "petljaju" sa fudbalerima. Posebno ako su oženjeni poput Pjanića, koga je Đorđa znala još dok je radila za YouTube kanal Rome.

Rosijeva (36) je prve televizijske korake napravila baš kao izveštač sa utakmica Rome, da bi 2013. godine prešla na "Mediaset". Danas je zaštitno lice televizije "DAZN" gde vodi uvodne emisije pre utakmica Serije A i Lige šampiona, a priča o vezi sa Pjanićem se konačno "ugasila".

"Taj trač mi je napravio nekoliko problema na poslu. U to vreme sam tek počela da radim na Mediasetu i zapravo su me zamalo otpustili. Znam Pjanića iz vremena dok sam radila u Romi, upoznala sam ga u Milanu posle utakmice nakon čega su novinari izmislili ljubav koja nikada nije postojala", rekla je Đorđa koja je inače verenica kolege Alesija Kontija, sa kojim je sarađivala u Mediasetu.

Podsetimo, zajedno sa Đorđom Rosi na DAZN televiziji radi i malo poznatija Dileta Leota:

BONUS VIDEO: